language
FI
EN

Katajanokan Kanavaranta

Uspenskin katedraalin kainaloon, Katajanokan Kanavanrannan vanhaan punatiiliseen makasiinirakennukseen on noussut uusi sympaattisesti kupliva ja raikkaan rento paikka, jossa voi nauttia ruoasta ja juomasta meren äärellä.

Palkittu Ravintola Nokka ja hyvän kahvin ystävien rakastama Johan & Nyström -kahvila ovat kesäksi saaneet kolme uutta ja tervetullutta naapuria, joiden avulla koko ranta on herännyt loistoonsa.

Holiday

Toukokuussa auennut Holiday on Löylyn ohella kesän 2016 Helsingin hehkutetuin ravintolatulokas, eikä suotta. Kasarmintorin The Cock -ravintolasta tuttujen Ville Relanderin ja Richard McCormickin uusin paikka Holiday on ruokaravintola ja baari, jossa aasialaiset, havaijilaiset ja välimerelliset vaikutteet yhdistyvät niin ruoassa kuin sisustuksessakin. Yli satapaikkainen terassi on aurinkoisina päivinä tupaten täynnä ja illalla tunnelma saattaa nousta kattoon. Pöytävaraus suositeltava.
holiday-bar.fi
facebook.com

Le Petit Chaperon Rouge

Viinibaari, jossa voi rennon tyylikkäästi nauttia tapaksista, viineistä, samppanjasta, käsityöläisoluista, siideristä ja kahvista sisällä tai terassilla. Le Petit Chaperon Rouge on ranskaa, ja tarkoittaa "pientä punahilkkaa". Nimi, kuten myös ravintolan logo, tulevat suoraan ravintoloitsija Marleena Niverin pienestä ja punaisesta Hilkka-nimisestä koirasta.
chaperonrouge.fi
facebook

Sköne

Kolmas Kanavarannan kesän 2016 uutuus Sköne on nousemassa katajanokkalaisten uudeksi olohuoneeksi. Sköne on konstailematon paikka, jossa olut ja viini virtaavat. Satunnaisesti ravintolassa kuullaan myös akustista live-musiikkia, myös urheilua on mahdollista katsoa. Terassille paistaa ilta-aurinko.
skone.fi
facebook

Kuva: Holiday