language
FI
EN

Antero Vartia

Antero Vartia on helsinkiläinen kansanedustaja ja ravintoloitsija sekä entinen torikauppias, joka nykyisin pyörittää ystävänsä Jasper Pääkkösen kanssa mm. Hernesaaren Löylyä. Tässä Anteron vinkit kotikulmilleen.

PALOHEINÄN METSÄT JA METSÄPOLUT

Helsinki on siitä ainutlaatuinen, että keskeltä kaupunkia pääsee nopeasti täydelliseen hiljaisuuteen. Paloheinän metsäpoluilla pystyy irrottautumaan usein hyvinkin hektisestä arjesta. Paloheinän ja Haltialan maastoon voi tutustua sekä Haltiavuoren Luontopolkua että Metsäpolkua kulkien.
Paloheinän ulkoilumaja, Pakilantie 124

LONNA

Lonnan saareen pääsee lautalla seitsemässä minuutissa Kauppatorilta. Pikavisiitillä voit nauttia vohveleista, pidemmällä kaavalla palvelee saaren laadukas ravintola. Joutsenet pesivät laiturin vieressä, saaren rauhaa tulee kunnioittaa.
lonna.fi

RAVINTOLA DEMO

Kaupungin paras fine dining -ravintola ja ensimmäinen, joka sai Michelin-tähden. Tähti on pysynyt vuodesta 2007. Huom! Ravintola Demo on heinäkuussa suljettu.
Uudenmaankatu 9-11
restaurantdemo.fi

TÄHTITORNINMÄKI

Kotikulmien puisto ja parhaita piknikpaikkoja, mitä Helsingistä löytyy.
Tähtitorninkatu

VIISKULMAN SKIFFER

Viiskulman Skiffer palvelee parhaiten railakkaampien viikonloppujen jälkeen. Pizzaa ja rentoa tunnelmaa historiallisessa Primulan talossa. Sunnuntaisin tarjolla myös brunssi.
Laivurinkatu 10
ravintolaprimula.fi