language
FI
EN

Pia Henrietta Kekäläinen

Pia Henrietta Kekäläinen on nuorille suunnatun, luovan teknologiaopetussivuston mehackit.orgin perustaja. Hän on Singularity Universityn Global Solutions Program -ohjelman alumni, meripartiojohtaja ja luonnonlapsi.

PIKNIK KAIVOPUISTOSSA

Yksi lempipuuhistani on mennä piknikille Kaivopuiston kallioille merenrantaan tai Tähtitorninmäen näköalapaikalle. Missä tahansa saa istua, eikä piknik ei vaadi suuria valmisteluita, vain hyvää seuraa.

PYÖRÄILY

Pyöräile kesäisessä Helsingissä yöllä. Lämpimänä kesäyönä voi pyöräillä kaupungin halki. Vältä teitä, pysyttele pyöräteillä ja rantapoluilla. Voit myös vuokrata kaupunkipyörän.

SECOND HAND -KAUPAT

Second hand -kaupat ovat parhautta mielikuvitusta omaaville! Helsingissä on mahtavia kauppoja, joista omat suosikkini ovat Punavuoressa ja Kalliossa: Punavuoren Patina sekä Fida sekä kesäisin tietenkin Hietsun torin ulkoilmakirppis!
punavuorenpatina.fi
fida.fi
hietsunkirppis.fi

PIENET BISTROT JA RAVINTOLAT

Loung3 Kolmannella linjalla on suosikkini, sekä koko Uudenmaankatu Punavuoressa on täynnä pieniä urbaaneja ravintoloita.
ravintolaloung3.com
bar9.net
piecenlovepizza.com

METSÄRETKI JA KAHVIT ULKOILMASSA

Sipoon ja Nuuksion kauniit kansallispuistot ovat noin tunnin bussimatkan päässä, mutta kaupungissakin pääsee luonnon helmaan. Mene metrolla Kulosaareen ja kävele meren rannalla. Ota mukaan ainakin pullaa jostakin leipomosta. Käy vaikka naku-uinnilla!

mehackit.org Kuva: Maliakos Nikos