language
FI
EN

​Kirsikka Simberg

Kirsikka Simberg on suunnittelija, stylisti ja Musla-blogin perustaja. Hän on tunnettu elegantista ja inspiroivasta visuaalisesta kielestään. Hän asuu Helsingin Töölössä, pääosin 1910-30-luvuillla suunnitellussa funkkiskaupunginosassa. Ennen asettumista Töölöön, Kirsikka asui Lontoossa ja Los Angelesissa. Kirsikka osaa kiinnittää huomion pieniin yksityiskohtiin, jotka tekevät merkittävän eron.
Instagram: kirsikkasimberg

ELITE – IKISUOSIKKINI!

Ravintola on sisältä niin kaunis ja tunnelmallinen: rakastan jäykkiä valkoisia pöytäliinoja. Palvelu on aina ihan täydellistä: arvokkaan oloista, muttei teennäistä. Ainoa paikka Helsingissä jossa jätän joskus tippiä. Kesäisin Eliten terassi on kaunis, kun valo siivilöityy puiden läpi. (Toim. huom. Kulttuuri- ja taiteilijaravintola Elite on perustettu 1932 ja se peruskorjattiin keväällä 2016 kunnioittaen alkuperäistä väri- ja materiaalipalettia.)
Eteläinen Hesperiankatu 22
elite.fi

K-MARKET FREDA

Fredan ja Eerikinkadun kulmassa on minikokoinen K-ruokakauppa, jonka pakastealtaasta myydään ehkä vähän salaa ihan mielettömän hyviä croissantteja yksittäiskappaleittain. Kannattaa napata perjantai-iltana mukaan pari ja paistaa lauantaina aamiaiseksi.
Fredrikinkatu 40
k-market.fi/kaupat/freda/

FARANG

Farangissa on mielestäni Helsingin parhaat alkoholittomat drinkit! Joskus tekee mieli raitistella.
Ainonkatu 3, Taidehalli
https://farang.fi/en/