language
FI
EN

Vilma Kesänen

Vilma Kesänen on ammattikoripalloilija, joka edustaa Suomen naisten maajoukkuetta ja pelaa Espanjassa maan pääsarjaa Star Center UniFerrolin joukkueessa. Espanjaan lähtö on edessä taas elokuun lopussa, mutta ennen sitä Vilma viettää kesää Suomessa naisten maajoukkueen vahvuudessa pelaten ja kotoisasta kesähesasta nauttien.

HIETSUN KORISKENTTÄ, STADIKKA JA KISIS

Suurin osa omasta kesästä kuluu koriskentillä, ulkona ja sisällä. Kesän kuumimmat katukorismatsit käydään Hietsun kentällä, jossa tunnelma on aina kohdillaan. Rento ja avoin meininki, kunnon matsit, jonka jälkeen dippaus viilentävään mereen. Paikalle kannattaa piipahtaa vaikka katsojankin roolissa.

Toinen vakiokentistä on Stadikan kenttä uimastadionin vieressä. Myös täällä kenttä täyttyy aina auringon paistaessa ja pelit rullaavat. Sadepäivän sattuessa legendaarinen Kisahalli tarjoaa useita mahdollisuuksia hien pintaan saamiseksi, eikä ainakaan jää tunnelmassaan kakkoseksi millekään muulle paikalle. ToPon tytölle Kisis on toinen koti.
Hietsu
Uimastadion
Kisahalli

ETELÄ-HELSINKI (Punavuori, Ullanlinna, Kaivopuisto, Eira)

Tää on mun Stadi ja mun todellinen #kesähesa. Etelä-Helsingin kauniit kadut ovat täynnä ihania kivijalkaputiikkeja ja kahviloita, joita kierrellessä päivä kuluu hujauksessa. Uutena suosikkina on sisustuskauppa ja kahvila Plootu Iso Roban ja Fredan kulmassa ja vanhempi tuttavuus myös Iso Roballa sijaitseva Street Gastro Helsinki, joka on usein pelastanut suuremman ja nopeamman nälän sattuessa. Johanneksen kirkon puistossa on ihana hengähtää ja nauttia kaupungin kauneudesta.

Rakkaan Viiskulman kautta matka jatkuu kohti Kaivaria, josta löytyy kaikki tarvittava täydelliseen kesäpäivään: lenkkipolut upeissa maisemissa, merinäköalalla varustettu Eiran koriskenttä, venekyyti Liuskaluodolle nauttimaan Skifferin herkuista ja vielä kotimatkalle mukaan jätskitötterö Helsingin jäätelötehtaan kojusta – super.
plootu.fi
streetgastro.fi
skiffer.fi
helsinginjaatelotehdas.fi

KONEPAJAN BRUNO

Vallilassa sijaitsevassa Konepajan Brunossa on sopivan raffi ja chilli meininki. Konstailematon kesäterassi toimii loistavasti ja upeissa sisätiloissa ilta jatkuu hyvän musiikin parissa sohvilla rentoillen tai tanssijalan vipattaessa enemmän heiluen. Sisätilan food truckin kuubalainen sandwich saa täältä ison peukun!
Aleksis Kiven katu 17
konepajanbruno.com

HERNESAAREN RANTA

Palmuja, meri, aurinkoa, hyvää ruokaa, rentoa musiikkia, aurinkotuoli ja hiekkaa varpaiden välissä, what else can you ask for? Vähän kuin olisi ulkomailla, mutta kuitenkin täysin ihanassa Helsingissä, huippua!
Hernesaarenranta 6
hernesaarenranta.fi

JÄDELINO

Kesään kuuluu ehdottomasti jäätelö ja super hyvää sellaista tarjoilee Jädelino, joka löytyy Teurastamon pihapiiristä. Jädelinon juttu on italialainen artesaanijäätelö, jota yritys valmistaa useissa herkullisissa mauissa. Nam! Teurastamolla kannattaa käydä toki ihan vaan Jädelinon takia, mutta myös muutenkin. Paikka on huikea kesäpäivän viettoon, joko piknikkiä pitäen, porukalla grillaten tai sitten pihapiirin ravintoloissa ja terasseilla nautiskellen.
Työpajankatu 2
jadelino.fi
teurastamo.com