language
FI
EN

​Petra Majander

Petra Majander on Helsinki Design Weekin markkinointijohtaja. Helsinki Design Week on pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali ja sitä vietetään vuosittain syyskuussa. Petra on asunut Töölössä, Kalliossa, Katajanokalla, Alppilassa, Munkkivuoressa, Puistolassa, Heikinlaaksossa, Meilahdessa ja Oulunkylässä. Petra rakastaa aamu-uinteja maauimaloissa, iltakävelyitä rannoilla ja kaupunkipyöräilyä isoilla teillä.

Helsinki Design Weekiä vietetään 1.-11.9.2016.

KIVINOKKA

Meri, suloiset kesämajat ja pienet mutkittelevat polut vievät ajatukset hetkessä pois arjesta ja murheista. Kivinokan uimaranta, elokuun kesäkino, Maijan kiskan munkit ja pelottavat lepakkoretket kuuluvat kesään. Syksyllä Kivinokassa on ihana katsoa merta ja sen tuhansia harmaita sävyjä, polttaa kynttilöitä ja lukea kirjaa.
kivinokka.fi

KÄPYLÄN LIPPAKISKA

Rennolla otteella Helsingin parasta kahvia ja sitruunasorbettia. Kahvilla tai puistolla aina joku tuttu ja kirppispäivinä voi tehdä vuoden parhaat löydöt.
Facebook
Pohjolankatu 40

KAISANIEMEN KASVITIETEELLINEN PUUTARHA

Kasvitieteellisen puutarhan piha on kaunis ja täydellinen päiväunipaikka. Sisällä voi ihastella 1896 valmistunutta Palmusalia, vehreää tunnelmaa ja itkettävän ihanaa lummelampea, jonka äärellä voi hukkua omiin unelmiin.
luomus.fi
Kaisaniemenranta 2 / Unioninkatu 44

helsinkidesignweek.com Kuva: Aino Huovio