language
FI
EN

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on Kauppatorin kupeeseen, Helsingin parhaimmalle paikalle nouseva merikylpylä saunoineen, uima-altaineen ja ravintoloineen. Merikylpylän käyttöönotto tapahtuu vaiheittain: terassikahvila ja liikuntatilat avattiin heinäkuun alussa, saunat ja kelluva laiturialue altaineen avataan elokuun 2016 aikana.

Allas Sea Poolilla on suuri makean veden allas, pienempi lasten allas sekä merivesiallas, jonka vesi suodatetaan ja haetaan kauempaa mereltä puhtaammista virtauksista. Altaalla on myös musiikkia, tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita, mm. joogaa, pilatesta ja vesiliikuntaa. Se on ainutlaatuinen keidas keskikaupungilla, eikä vastaavaa palvelukokonaisuutta löydy muualta maailmasta.

Allas herättelee henkiin vanhan ajan kylpyläkulttuuria, jolloin kylpylöihin tultiin keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää veden äärelle. Hyvinvoinnin ohella puhtaampi tulevaisuus on yksi Allas Sea Poolin keskeisistä teemoista: merikylpylän yhteyteen avataan keväällä 2017 Itämerikeskus, josta löytyy tietoa esimerkiksi Itämeren suojelusta, merireiteistä ja saaristosta.

Allas Sea Pool on täysin valmis keväällä 2017, ja samalla avataan päärakennuksen tasokas ruokaravintola. Uinti- ja saunalippu on 9 euroa aikuisilta ja 6 euroa lapsilta.

Terassit auki joka päivä klo 10 alkaen. Uima-altaat ja saunat avataan elokuun 2016 aikana.

Katajanokanlaituri 2