language
FI
EN

Parhaat Pokémon GO -pelipaikat

Pokémon-pelaajille Helsinki on aarreaitta, erityisesti vesipokemoneja löytyy runsaasti. Kärsivällisimmät voivatkin keskittyä vain Magickarppien jahtaamiseen. Tässä kaupungin pokettajilta kerätty lista parhaista Pokémon-paikoista. Happy hunting!

SUOMENLINNA

Suomenlinnan merilinnoitussaari on paitsi pakollinen Helsinki-nähtävyys, myös koti usealle mantereella harvinaiselle Pokemonille. Suomenlinnaan pääset yhteysaluksella Kauppatorilta säännöllisin väliajoin. Jo laiturialueella kannattaa olla silmä tarkkana.

SEURASAARI

Luonnonhelmassa ruohikosta saattaa löytyä tuntemattomia eliölajeja. Seurasaareen kulkee bussi 24 ja pyörällä pääsee myös kätevästi saarelle vievälle sillalle asti.

RUOHOLAHDEN KANAVARANTA

Kanavaranta kuhisee erityisesti iltasella. Täällä on törmätty säännöllisesti myös Pikachuun, tosin spawnit tunnetusti vaihtelevat. Ruoholahteen pääset metrolla tai raitiovaunuilla 8, 9 ja 6.

HERTTONIEMENRANTA

Fossiilipokemoneja hinkuavan kannattaa hypätä metroon ja suunnata asemalta kohti Herttoniemenrantaa.

LINNANMÄKI

Linnanmäen huvipuistossa löytyy useita stoppeja ja gymi, mutta ympäristöstä löytyy myös jännittäviä pesimäalueita. Linnanmäelle pääset raitiovaunuilla 2, 3 ja 8.

SÄÄSTÖPANKINRANTA JA TÖÖLÖNLAHTI

Pittoreski Tokoinranta vaikuttaa usein autiolta, mutta naapurin Säästöpankinranta kannattaa tsekata. Laitureilla on mukava istuskella ja halutessa lurenkin saa helposti päälle. Matkaa voi sitten jatkaa ympäri Töölönlahden. Hakaniemeen pääset metrolla ja raitiovaunuilla 2, 3, 6, 7B, 7A ja 9.

TÄHTITORNINMÄKI

Jos malttaa maisemien ihastelun ohella tuijottaa myös kännykän näyttöä, voi yllättyä. Tähtitorninmäelle pääset raitiovaunuilla 2 ja 3 (Olympiaterminaali).

VANHANKAUPUNGINKOSKI

Helsingin syntysijoilla on useita pokestoppeja ja mukavat ulkoilureitit Hyppää bussiin: Vanhakaupunki-pysäkillä pysähtyvät 57, 68, 71, 71V, 74 ja 506. Raitiovaunuilla 6 ja 8 pääset 1,5 km päähän Arabianrantaan.

KIINNOSTAAKO LURET?
Varmin mahdollisuus löytää useampi samanaikainen lure on Ruttopuistossa, Kaivopihalla, Kaisaniemen puistossa ja Espan puistossa.

JOS KAIKKI ON JO NÄHTY?
Kokeile Herttoniemen teollisuusaluetta, Lauttasaaren Veijarivuoren puistoa, Aurinkolahden kahvila Kampelaa, Käpylän pääraitteja, Hietaniemen hautausmaata, Katri Valan puistoa tai Itäkeskuksen Stoan tienoita.

Kuva: Comma Image Oy