language
FI
EN

Helsingin parhaat kirpputorit

RELOVE

Kaupunkiin on tullut kuluneen vuoden aikana uusia itsepalvelukirpputoreja, joihin kaupunkilaiset vievät omia aarteitaan. Relove on Töölöntorin kupeessa sijaitseva uudenlainen itsepalvelukirpputori. Tilassa oleva laadukas kahvila ja kodin sisustuskauppa luovat uudenlaisen tunnelman perinteiselle itsepalvelukirpputorille. Kaupunkilaisten tuotteet on asetettu sekaisin Reloven valitseman sisustustuotelinjan kanssa. Pääosin kirpputorivalikoima on käytettyjä eurooppalaisten ketjumerkkien naistenvaatteita.
relove.fi
Sandelsinkatu 6, Töölöntori

KAIVARIN KANUUNA

Kaupungin klassikkokirpputori on vauraassa Etelä-Helsingissä sijaitseva Kaivarin Kanuuna. Kanuunan tarjonta sekoitus asuinalueen rouvien ja paikallisten stailisten ja pr-alalla työskentelevien fashionistojen vaatekaapin laadukasta ylijäämää. Vaikka Kanuunassa on paljon ketjumerkkien tavaraa, on se kaupungin tärkein paikka suunnata tekemään korkeatasoisia muotilöytöjä. (Kaivarin kanuuna avaa uuden liikkeen Töölöntorille joulukuussa 2016)
kaivarinkanuuna.fi
Merikatu 3

FIDA

Yleishyödyllisten järjestöjen pitämät kirpputorit ovat Helsingin edullisimpia ja valikoimaltaan laajimpia. Yksi parhaista on Hakaniemen Fida, sillä sen valikoima tuntuu käsinpoimitulta. Usein liikkeessä törmää suomalaisen muotilegendan Vuokko Nurmesniemen keräilyarvossa oleviin mekkoihin tai ranskalaisten muotitalojen vintagejakkuihin. Fidalla on liikkeitä ympäri Helsinkiä, ja useimmista niistä voi tehdä myös huonekalulöytöjä, kuten vanhaa Artekia. Muita yleishyödyllisten järjestöjen pitämiä kohtuuhintaisia kirpputoreja Helsingissä ovat Suomen Punaisen Ristin Kontti-kirpputorit sekä Pelastusarmeijan kirpputorit.
fida.fi

KONEPAJAN BRUNO

Uusi teollisuuskiinteistöön sijoitettu tapahtumakeskus Bruno tarjoaa viikonloppuisin katetun kirpputorin, jonka tarjonta riippuu kulloinkin paikalle tulleista myyjistä.
konepajanbruno.com
Aleksis Kiven katu 17a

HIETSUN KIRPPIS

Klassinen ulkoilmakirpputori Hietsu järjestetään Hietalahden torilla säävarauksella toukokuusta syyskuun loppuun. Päivä kirppiskauppiaana kuuluu monien helsinkiläisten kesäperinteisiin, ja paikka antaa todellisen mahdollisuuden yllätyslöytöjen tekemiseen, mikäli paikalle on sattunut kiinnostavia myyjiä.
hietsunkirppis.fi
Lönnrotinkatu 34, Hietalahden tori

Kuva: Relove