language
FI
EN

G Livelab

Uusi klubi panostaa elävän musiikin kokonaiselämykseen ja noin 150 asiakaspaikan tila on suunniteltu musiikin ehdoilla. Ensimmäisissä esiintymisbuukkauksissa mukana sekä kotimaisia että kansainvälisiä huippuja. Helsingin elävän musiikin keikkakartta laajeni elokuussa kun uusi klubi G Livelab avasi ovensa Pienen Roobertinkadun ja Yrjönkadun kulmassa. Noin 150 asiakaspaikkaa sisällään pitävä, tilanteen mukaan muuntuva esitystila on suunniteltu ensisijaisesti kokonaisvaltaisen musiikkielämyksen ehdoilla ja luvassa on huipputason esiintyjiä eri musikiinlajeissa.

Syyskauden varmistuneisiin esiintyjiin kuuluvat mm. amerikkalaiset jazztähdet Vijay Iyer Trio ja Marcus Strickland's Twi-Life, 30-vuotisjuhlaansa juhliva australialainen avantgarde-trio The Necks, sekä pianisti Iiro Rantalan kanssa kolmen illan aikana esiintyvät ACT Musicin artistit Cecilie Norby, Victoria Tolstoy, Marius Neset, Lars Danielsson ja Ulf Wakenius. Yhdysvaltalainen The Posies -legenda Ken Stringfellow esiintyy suomalaisen yhtyeen kanssa ja klassisen musiikin tähdet romanialaisviulisti Andrei Ionita ja japanilaispianisti Naoko Sonoda valtaavat G Livelabin lavan duoesiintymisensä merkeissä.

Muita jo varmistuneita esiintyjiä ovat Jaakko Aukusti, Samae Koskinen, Color Dolor, Frigg, Laura Moisio, Mirel Wagner, Dalindèo, At The Hollow, Aki Rissanen Trio, Särre&Zenger&Tölölab, Avanti!, Töölön ketterä, Pekko Käppi & K:H:H:L, SUN Trio, FiBO Players & Kudsi Erguner, Aili Ikonen, Death Hawks, Hanna Paulsberg Concept ja koko perheen brunssitapahtumassa esiintyvä Mimmit. Myös suosittu Klasariklubi jatkaa toimintaansa Livelabissa ja sen ensimmäisiin kiinnityksiin lukeutuvat Panu Savolainen & Atte Kilpeläinen. Lisäksi luvassa on yhteistyöiltoja eri tapahtumien kanssa, joista vierailunsa tähän mennessä ovat varmistaneet Helsingin juhlaviikot ja Etnosoi!-festivaali. Jatkossa suunnitteilla on tuoda G Livelabin ohjelmistoon musiikin ohella myös mm. kirjallisuutta ja ruokakulttuuritapahtumia.

G Livelabin on suunnitellut arkkitehti Marco Casagrande.

Ohjelman voi tarkistaa G Livelabin verkkosivuilta: glivelab.fi

G Livelab
Yrjönkatu 3