language
FI
EN

Taika Mannila

Taika Mannila on helsinkiläinen dj, kuvittaja ja radiotoimittaja. Mannila muodostaa yhdessä Lina Schiffer kanssa suositun, r&b- ja hiphop-musiikkiin keskittyvän D.R.E.A.M -dj-duon. Viikottainen D.R.E.A.M-radio-ohjelma on tullut tutuksi Radio Helsingin taajuksilta, syyskuussa 2016 ohjelma siirtyy Basso-radion ohjelmistoon. Tässä “Magic" Mannilan vinkit Helsinkiin. Instagram: @magicmannila

PASTIS

Lempiravintolassani soi ranskalainen musiikki ja baaritiskille mahtuu aina iltapalalle. Täydellinen valinta kahdelle.
pastis.fi
Pieni Roobertinkatu 2

NIDE KIRJAKAUPPA

Täältä löytää kiinnostavimmat lehdet, kauneimmat kirjat ja parhaat matkaoppaat. Erityisen miellyttävä on myös kaupan hauska muistiinpanovälineselektio. Jos etsit tärkeitä lahjoja elämäsi tärkeille tyypeille: suuntaa tänne. Kaupassa järjestetään myös kiinnostavia keskustelutilaisuuksia ja julkkareita.
nidekauppa.fi
Fredrikinkatu 35

KAISANIEMEN KASVITIETEELLINEN PUUTARHA

Suuntaan tänne kun tarvitsen viidakkoterapiaa. Eli usein. Botaaniset puutarhat ovat suurkaupunkejen aliarvostettuja trooppisia keitaita, joissa kaikkien kannattaisi vierailla viikottain. Suosittelen palmuhuonetta myös treffilokaatioksi.
luomus.fi
Unioninkatu 44

TALVIPUUTARHA

Viidakkoeskapismia voi harrastaa myös Töölönlahdella. Talvipuutarhaan kannattaa suunnata lukemaan ja ajattelemaan. Jos tropiikkilarppi soolona tuntuu yksinäiseltä voi mukaan ottaa omat eväät ja brunssiseurueen. Pidin kerran synttärit täällä - oli ihanaa.
hel.fi
Hammarskjöldintie 1

KÄMP HOTEL

Metsästän jatkuvasti täydellisiä lokaatioita, missä viettää Sofia Coppola -larppia. Kämp Hotellin baarissa ja ravintolassa pääsee helposti tilaan, jolloin viikonpäivä ja maa unohtuvat hetkeksi. Joku voisi toisin kuratoida paikan musiikin tyylikkäämmin…
hotelkamp.com
Pohjoisesplanadi 29

lily.fi/blogit/magic-mannila Kuva: Arez Metta