language
FI
EN

Sebastian Sorsa

Kuusinkertainen jalkapallon Suomen mestari, HJK:n kapteeni ja seuraikoni Sebastian Sorsa nauttii Helsingistä urheilun ulkopuolellakin. "Seba" listasi Visit Helsingille lempipaikkojaan Stadissa.

Instagram: instagram.com/sebastiansorsa
Blogi: blogit.image.fi/sebastiansorsa

VÄINÄMÖISEN PUISTO

Parasta on istua kallioilla kesäiltana ja katsella auringonlaskua. Merituuli puhaltaa Hietsusta juuri sopivasti. Bonuksena on viereiseltä futiskentältä kuuluvat pelit ja huudot, jotka lisäävät paikan elinvoimaista tunnelmaa.
Väinämöisen puisto Google Maps

LINKO

Hands down parasta pizzaa Helsingissä. Paikassa on myös mukavan olohuonemainen tunnelma, jossa mieluusti joisi pari bisseä ellei olisi peliä joka toinen päivä.
linkopizzabar.fi
Linnankoskenkatu 12

VARIETY SECOND-HAND & VINTAGE

Todella snadi mutta buli vintage vaateliike. Paljon sportswear-henkistä kamaa jenkkivaikutteilla. Myös todella siistejä vanhoja jenkkiarmeijan kamoja. Tällaisia mestoja pitäisi olla niin paljon lisää Helsingissä!
varietysecondhand.com
Kalevankatu 33

CASA ITALIA

Vaimon ja meitsin vakkarimesta vapaapäivinä. Herkut toimii monella tasolla. Ygönen on Antipasto All’ Italiano. Kylkeen lasi huippua punaviiniä.
casaitalia.fi
Bulevardi 11

BEAMHILL

Tyylin mekka Stadissa. Streettiä ja vähän smartimpaa kledjua akuuteimmilta brändeiltä. Vaatekauppana uranuurtaja ja visionääri rennosta pukeutumisesta kiinostuneiden jäbien ja mimmien keskuudessa.
beamhill.fi
Yliopistonkatu 5

VOFFELI & KAFFELI

Kreisin hyvää vohvelia sekä suolaisena että makeana. Paikan pitäjä on symppis!
facebook.com/VoffeliKaffeli
Museokatu 11

blogit.image.fi/sebastiansorsa Kuva: Johanna Sorsa