language
FI
EN

Sharron ja Brenda Todd

Kaksi sisarusta Brooklynista, Sharron ja Brenda Todd, perustivat Brooklyn Cafen joulukuussa 2011. Rakkaus kahviin, leipomiseen ja ihmisten yhteentuomiseen sai sisarukset pakkaamaan laukkunsa ja suuntaamaan kohti Helsinkiä. Kahvila sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 19 Punavuoressa. Yhteisöllinen fiilis ja tuoreet, aidot bagelit, kuppikakut, browniet ja tummapaahtoinen kahvi toimivat ja vuonna 2016 Toddit avasivat Little Brooklyn Cafén osoitteeseen Korkeavuorenkatu 4 Ullanlinnassa, sekä Brooklyn Cafe Aallon Aalto-yliopiston kampukselle Otaniemessä, Espoossa.

"Olemme kotoisin New Yorkista ja ihmiset kysyvät usein "miksi Helsinki?" Vastauksemme siihen löytyy niistä loputtomista kesäöistä jolloin auringon perään ei tarvitse juosta, tai ensilumen hiljaisena iltana. Tässä kaupungissa on sydäntä!"

LINNANMÄKI

Tämä huvipuisto on kaikin puolin rakastettava! Siellä saa olla lapsi, juosta hattara kädessä laitteesta toiseen. Jos haluat pienen sydänkohtauksen, suosittelemme Kingiä. Romanttiseen, vanhan ajan charmiin puree parhaiten vuoristorata. Nosta kädet ilmaan ja näpsäytä selfie tällä 1951 valmistuneella vuoristoradalla. Bonus: laite on yhä käsinohjattu (katso taaksesi ja näet jarrumiehen viimeisessä vaunussa) ja puiset raiteet tuoksuvat ihanalta.
linnanmaki.fi
Tivolikuja 1

CAFE REGATTA

On sanomattakin selvää että arvostamme itse mukavaa kahvilaa. Kurvaa pyörällä tähän rentoon paikkaan veden äärellä. Kesällä voit esitellä taitojasi paikan päältä löytyvällä SUP-lautavuokraamolla. Kylminä kuukausina on kiva istua sisätiloissa korvapuustin ja höyryävän kahvin kanssa ihastellen siellä täällä roikkuvia kummallisia koristeita. Bonus: voit tuoda mukaasi myös omat makkarasi ja käpertyä ulkotulen ääreen paistamaan niitä.
Facebook
Merikannontie 8

HOKU

Tämä ravintola tarjoilee aitoa aasialaista ruokaa. Ruokalista on sekoitus japanilaista, korealaista ja havaijilaista ruokaa, simppelissä ja selkeässä muodossa. Syömme täällä viikottain. Ota neuvosta vaari ja maista teriyaki-lohta perunasalaatin ja kimchin kanssa. Kiität meitä vielä. Bonus: Kara-age -kanaa ei kannata ohittaa.
hoku.fi
Merimiehenkatu 18

brooklyncafeandbakery.com Photo: Bryan Saragosa