language
FI
EN

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool on Kauppatorin kupeeseen, Helsingin parhaimmalle paikalle rakennettu merikylpylä saunoineen, uima-altaineen ja ravintoloineen. Allas Sea Poolilla on myös musiikkia, tapahtumia sekä hyvinvointipalveluita, mm. joogaa, pilatesta ja vesiliikuntaa. Se on ainutlaatuinen keidas keskikaupungilla, eikä vastaavaa palvelukokonaisuutta löydy muualta maailmasta. Allas Sea Pool herättelee henkiin vanhan ajan kylpyläkulttuuria, jolloin kylpylöihin tultiin keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää veden äärelle.

ALLAS SEA POOL -FAKTOJA

Kolme uima-allasta
- Iso allas ja lasten allas, jotka ovat lämmitettyä vesijohtovettä (veden lämpötila n. 27 °C) sekä yksi merivesiallas.
- Merivesialtaan lämpötila on sama kuin meressä, joten talvella Allas Sea Poolilla voi saada autenttisen avantouintikokemuksen.
- Merivesialtaaseen vesi otetaan kauempaa puhtaammista virtauksista ja se suodatetaan ja käsitellään uv-tekniikalla. Satama-altaan vedessä ei siis tarvitse uida :)

Kolme saunaa
- Naisten sauna, miesten sauna ja tilaus-/yhteissauna.
- Saunat ovat sähkölämmitteisiä ja lämpötila tulee olemaan n. 80°C

Aukioloajat
Ma-To 06.30-22.00
Pe 06.30-00.00
La 08.00-00.00
Su 08.00-22.00
Allas Sea Pool on auki ympäri vuoden

Liput
Uinti- ja saunalippu 9 € (yli 12-vuotiaat)
Lasten lippu 6 € (3-11-vuotiaat)
Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi

Lisäksi on mahdollisuus ostaa 10 kerran sarjalippuja sekä 3, 6 tai 12 kk:n kausilippuja.
Uimalippuja sekä uintivälineitä voi ostaa ja vuokrata Allas Sea Poolin verkkokaupasta.
Altaalta on mahdollisuus myös vuokrata uima-asuja sekä pyyhkeitä
Kaikilla asiakkailla on käytössä elektroninen ranneke, jolla lukitaan pukukoppien kaapit ja jolla voidaan suorittaa ostoksia.

MUITA FAKTOJA:

- Allas Sea Pool on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen alue. Alueelle mahtuu kerralla 3500 henkilöä, joka mahdollistaa 10 000 kävijää päivässä. Kävijätavoite on 300 000 kävijää vuodessa (vuodesta 2018 eteenpäin).
- Allas Sea Pool on täysin valmis keväällä 2017, kun alueen päärakennus valmistuu. Tämänhetkinen kahvilarakennus on väliaikainen.
- Valmiista päärakennuksesta löytyy kattoterasseja, à la carte –ravintola, Itämerikeskus, myymälä sekä neuvottelutiloja. - Itämerikeskuksesta löytyy tietoa mm. Itämeren suojelusta, merireiteistä ja Itämeren saarista.
- Cleantech Showroom avataan syksyllä 2016. Showroomissa toteutetaan sekä asiantuntijaseminaareja että cleantech-aiheista elämyksellistä sisältöä vaihtuvien teemojen ympäriltä. Syksyn 2016 teemana on vesi.
- Vihreät arvot ja kestävä kehitys ovat iso osa Allas Sea Poolin ideologiaa.
- Altaalla voi harrastaa myös liikuntaa (mm. jooga, pilates, vesiliikunta) sekä käydä uintikursseilla. Lisäksi yritysasiakkaille on tarjolla työhyvinvointipaketteja. Altaalla tarjottavat liikunta- ja hyvinvointipalvelut tuotetaan alihankintana.
- Altaalla järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia ympäri vuoden ja etenkin kesäviikonloppuisin Altaalla on dj-iltoja.
- Hankkeen kokonaisbudjetti on yli 10 milj. €
- Allas Sea Pool on rakennettu Helsinkiin yksityisen pääoman, joukkorahoituksen sekä julkisen sektorin yhteistyön ja yksityisten palveluntarjoajien yhteistyönä. Hankkeen on mahdollistanut liikuntavirasto ja monet muut kaupungin virastot.

ALLAS SEA POOL

Katajanokanlaituri 2

allasseapool.fi Kuvat: Eetu Ahanen