language
FI
EN

Päivä Helsingissä

Aamu

Aamu alkaa rentouttavissa merkeissä joogaamalla Pitkänsillan juurella HIMA Happinessilla.

Aamiainen/brunssi

Aamiainen (tai brunssi viikonloppuisin) RUPLAssa, jossa voi myös ihailla mm. Miesten vuoro –saunaelokuvasta tutun Juuso-karhun ensinäyttelyä.

Päivä

Raitiovaunulla nro 8 uuteen Iittala & Arabia Muotoilukeskukseen, jossa pääsee vierailemaan uudistettuun Designmuseo Arabiaan ja tekemään ostoksia myymälään. Löytyyhän sinulta jo Museokortti? Sillä pääset ilmaiseksi myös Designmuseon Arabiaan.

Alkuilta

Inspiroivien näyttelyiden ja ostosten jälkeen virkistäytyminen Hermannissa sijaitsevassa Sauna Hermanissa, joka on yksi Helsingin kolmesta perinteisimmästä korttelisaunoista. Saunalla järjestetään säännöllisesti myös teemapäiviä ja tapahtumia löylyjen kylkeen.

Illallinen

Saunomisen jälkeen suunnataan syömään sesongin mukaisesti blinejä. Oletko jo maistanut Ravintola Saslikin kuuluisia blinejä?

Ilta

Tapahtumatäytteisen päivän jälkeen on mukava rentoutua lasilliselle Helsingin kattojen yllä hiljattain avatussa Hotelli Clarionin ylimmän kerroksen Sky Room –kattobaarissa. Nauti Helsinki-aiheinen drinkki huikeiden maisemien keskellä.

Kuva: Jussi Hellsten