language
FI
EN

Sephora Lindsay

Sephora Lindsay Sephora Lindsay on Miss Helsinki 2017. Hän pyörittää poikaystävänsä kanssa kuvausfirmaa ja työskentelee meikkaajana. Sephora käy lukion viimeistä vuotta.
Instagram: sephoralindsay

KROG MADAME

Bistromainen kortteliravintola, joka on uusi lempparini. Krog Madamessa on tarjolla välimerellistä ruokaa, ja sen henkilökunta on todella rentoa, mutta ammattitaitoista. Poistun ravintolasta aina hymy huulilla! Madamen tunnelma ja palvelu ansaitsevat täyden kympin!
Lapinlahdenkatu 3
madame.fi

FOREVER TÖÖLÖ

Urheiluhulluna minun on pakko suositella tätä salia. Forever Töölö on minulle tärkeä paikka, koska siellä on niin kotoisa tunnelma. Voin treenata rauhassa, asiakkaat ja henkilökunta ovat todella mukavia.
Mannerheimintie 50
kuntosalitoolo.fi

ESPLANADI

Tuntuu ihan kuin olisi Pariisissa, varsinkin kesällä. Espalla on ihania ulkoterasseja, laadukkaita kauppoja ja ravintoloita. Kesäisin katujen varsilla näkee myös usein myös upeita autoja ja tietenkin tyylikkäitä ihmisiä.

SUOMENLINNA

Oiva piknik-paikka!
suomenlinna.fi

SENAATINTORI

Matkailijoiden suosikki. Toria ympäröi kauniiden rakennusten rivi. Kaunis tuomiokirkko ja sen upeat portaat kannattaa myös käydä katsastamassa.