Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty?

23.1.2025 | 17:00 – 27.3.2025 | 18:30

Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Luentosarja: Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty?

Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan. 

Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin. Tule ja kuuntelemaan innostava luento ja tutustumaan museon samannimiseen näyttelyyn! 

 

Hotelli- ja ravintolamuseo

23.1.-27.3.2025

 

Ohjelma:

23.1. klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus (luento suomeksi)

27.2. klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski (luento suomeksi)

27.3. klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK (luento englanniksi)

 

Vapaa pääsy, kesto 1,5 h

Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä. 

Photo Yasmin Ibrahim
Perinteinen ateria