Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty?
23.1.2025 | 17:00 – 27.3.2025 | 18:30
Kaapelitehdas, Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki
Luentosarja: Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty?
Hotelli- ja ravintolamuseo ja Helsingin työväenopisto järjestävät alkuvuonna 2025 yhteisen ruokaperinteitä käsittelevän luentojen sarjan.
Nam Yök Häh – Mistä on ruokaperinteet tehty tarjoaa erilaisia näkökulmia ruokaperinteisiin. Tule ja kuuntelemaan innostava luento ja tutustumaan museon samannimiseen näyttelyyn!
Hotelli- ja ravintolamuseo
23.1.-27.3.2025
Ohjelma:
23.1. klo 17.00
Ruokakulttuuri ja -perinteet voimavarana siirryttäessä kestävään ruokavalioon
Tutkimusprofessori Minna Kaljonen, Suomen ympäristökeskus (luento suomeksi)
27.2. klo 17.00
Suomalainen kasvisruokaperinne: löytöretki juurille
Kulttuurintutkija, tietokirjailija Liisa Kaski (luento suomeksi)
27.3. klo 17.00
Food Traditions and Identity
Taiteilija AK (luento englanniksi)
Vapaa pääsy, kesto 1,5 h
Ei ennakkoilmoittautumista. Mukaan mahtuu 30 ensimmäistä.
