Fatbike-vuokraus Vuosaaressa

Harbonkatu 13, 00980 Helsinki
Järjestäjä: Natura Viva
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 39 €

Fatbikella Itä-Helsingin kauniiseen rannikkoluontoon!

Vuosaaren rannikko tarjoaa monipuolisia reittivaihtoehtoja fatbike-retkelle. Kallahdenniemi sekä Uutelan ulkoilualue sijaitsevat aivan Itämeren rannalla ja niiden varrelta pyöräilijä löytää kauniita maisemia ja rauhaisia taukopaikkoja luonnon keskellä. Fatbikella tutustut rannikkoalueeseen helposti ja paksut renkaat kuljettavat sinua myös kapeammille metsäpoluille.

Vuokrattavana olevat fatbike -pyörät ovat monivaihteisia "läskipyöriä" ja niissä on käsijarrut. Pyörissä ei ole nastarenkaita. Varaudu siihen, että teiden ja polkujen ollessa jäässä on liukasta.

Pyörät ovat vuokrattavissa omatoimisesti joka päivä ympäri vuoden alkaen kahdesta tunnista eteenpäin. Varauksen teet helposti Natura Vivan verkkosivuilta.

Jos haluat pyöräillä useamman kerran ja kaikissa Natura Vivan kohteissa, kannattaa hankkia kausikortti. Samalla kortilla mukaan pääsee myös yksi perheeseen kuuluva alle 15-vuotias lapsi veloituksetta. Tutustu Natura Vivan kausikortteihin osoitteessa https://naturaviva.fi/fi_FI/tutustu-palveluihin/natura-vivan-kausikortit.

Suuntaa hauskalle fatbike-pyöräretkelle upeisiin maisemiin!