Valokuva Helsingin Purjelaivakonttori

Kapteeni Sulkahatun meriseikkailu 4.9.2022

Pohjoisranta 5, Halkolaituri, 00170 Helsinki
Järjestäjä: Helsingin Purjelaivakonttori
Kesto: 4 tuntia
Hinta: 25 - 50 €

Kapteeni Sulkahatun ja hänen iloisen miehistönsä matkassa koetaan aitoja meriseikkailuja, purjehtien ja saarissa retkeillen.

Kapteeni Sulkahattu ja hänen iloinen miehistönsä on lähdössä jännittävälle meriseikkailulle Helsingin saaristoon. Kaikki on valmista lähtöä varten, mutta miehistö kaipaisi vielä hieman lisävahvistusta. Kapteeni kutsuukin juuri sinun perheesi mukaan miehistöön, nostamaan purjeet ja ohjaamaan laivan merelle!

Purjehdusvieraat pääsevät osaksi miehistöä, joten purjeiden nosto sujuu kädenkäänteessä. Kapteeni Sulkahattu miehistöineen opastaa laivan ohjailussa ja navigoinnissa sekä purjeiden käsittelyssä. Matkan aikana rantaudutaan lähisaareen leikkimään, retkeilemään ja nauttimaan upeista maisemista. Herkullinen, lasten makuun suunniteltu runsas keittolounas jälkkäreineen tarjoillaan joko merellä tai saaressa.

Lähtö: klo 11:00 Halkolaiturista
Paluu: noin klo 16:00 Halkolaituriin

Purjehduksen hintaan sisältyy lasten makuun suunniteltu lounas jälkiruokineen, vettä sekä kahvia ja teetä. Virvoitusjuomia ja mietoja alkoholijuomia voi ostaa laivalta.

Saatavilla

сентябрь

Aukioloajat

вс
11.00
-
15.30
Sulje