Valokuva Natura Viva

Privaattiretki: Talvinen nuotioretki Nuuksiossa

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo
Järjestäjä: Natura Viva
Kesto: 4 tuntia
Hinta: 99 €

Koe talvisen luonnon lumo lyhyellä opastetulla kävelyretkellä Nuuksion Kansallispuistossa. Kävelyn lomassa nautitaan suomalaisia perinneherkkuja ja kuumaa juomaa leirinuotiolla.

Lyhyellä ja rennolla kävelyretkellä nautit luonnontilaisen metsän rauhasta ja hiljaisuudesta. Sään mukaan joko lumikengillä tai ilman toteutettavan kävelyretken reitti mukailee Nuuksion kansallispuiston polkuverkostoa.

Auringon laskettua matkaa jatketaan otsalamppujen loisteessa oppaan johdolla pitkin kansallispuiston talvista maisemaa. Nuotiopaikalla lammen rannalla päästään nauttimaan nuotion lämmössä ja loimussa kuumaa juomaa ja suomalaisia perinneherkkuja, kuten karjalanpiirakoita, leipäjuustoa, lakkahilloa ja makkaroita. Retken jälkeen on mahdollista lämmitellä Haukanpesän saunan löylyissä (valinnainen).

Suosittelemme osallistujille kävelyretkelle säähän sopivaa vaatetusta. Kävelyretki toteutetaan lumikengillä säätilanteen niin salliessa. Huomaathan, että arkilähdöt (keskiviikko ja perjantai) toteutetaan pimeän tultua otsalamppujen loisteessa.

* Retken aloituspaikka: Haukanpesä, Nuuksio.
* Kuljetuksen noutopaikka: Helsingin keskustasta sopimuksen mukaan.
* Lähdöt: Sopimuksen mukaan
* Ryhmän koko: 1–8 henkeä (minimiveloitus 4 hengen mukaan). Ole meihin yhteydessä, jos haluat retken isommalle ryhmälle.
* Kesto: 4 h, kuljetukset mukaan lukien.
* Hintaan sisältyy: Kuljetus Helsingistä ja takaisin, opastus, vesipullo ja retkieväät. Sisältää tarvittaessa lumikengät ja sauvat sekä otsalampun.

Saatavilla

январь
-
апрель
октябрь
-
декабрь