Valokuva Natura Viva

Tutustu SUP-lautailuun Nuuksion kansallispuistossa

Haukkalammentie 32, 02820 Espoo
Järjestäjä: Natura Viva
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 39 €

SUP-lautailu on täydellinen tapa rentoutua ja tutustua ympäröivään luontoon. Nuuksion Haukkalammella pääset nauttimaan rauhallisesta vesistöstä. Jylhät kalliot ja metsämaiseman rauha kääntävät ajatuksesi pois arjesta. Tällä retkellä tutustumme SUP-lautailuun matalalla kynnyksellä ja teemme lyhyen retken, jonka aikana opit SUP-lautailun alkeet helposti. Retki sopii ihan jokaiselle, osallistu vaikka lapsesi kanssa. Lapsi voi tarvittaessa tulla samalle laudalle!

Retkeä varten jokainen osallistuja saa SUP-laudan ja melan, liivit sekä leashin. Sinä voit tulla paikalle säänmukaisissa ulkoiluvaatteissa - lämpimällä säällä mukaan riittää uima-asu! Suosittelemme ottamaan mukaan oman juomapullon. Tarvittaessa voit ostaa puhelimellesi suojan Haukanpesältä.

* Sijainti: Nuuksion Haukkalampi, Haukkalammentie 32, 02820 Espoo
* Aika: klo 18.00-20.00. Katso retkipäivät ja saatavuus varauskalenteristamme. Oppaamme ottaa ryhmän vastaan 15 minuuttia ennen retken alkua.
* Osallistujamäärä: Enintään 10 henkilöä
* Opas: Natura Vivan ammattioppaat
* Retken vaativuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa SUP-kokemusta. SUP-lautamme ovat tukevia ja helppokäyttöisiä - voit suppailla rennoin mielin!
* Retken hintaan sisältyy: Opastus ja kaikki SUP-lautailuun tarvittavat välineet!

Sulje