Wine in the Dark Woods

Nuuksiontie 84, 02820 Espoo
Järjestäjä: Finland, Naturally Experiences
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 138 - 248 €

Vuoden pimeimpään aikaan Nuuksion metsä ja laatuviinit saavat säväyttävän lisän tulesta ja valosta. Tämä pimeän ajan erikoistapahtuma järjestään vain kolmena iltana syksyllä 2022!

Oppaamme johdattaa sinut läpi pimeän metsän varjojen ja valojen leikin puiden syliin pystytettyyn valonsaliin, jossa eräsommelieriemme johdolla tutustumme siihen, kuinka suomalaisen metsän maut ja mielenkiintoiset eurooppalaiset laatuviinit kohtaavat toisensa. Sateen sattuessa huolehdimme siitä, että pysyt kuivana ja lämpimänä.

- Tapahtuman kesto 2,5 h
- Opastettu aistikierros luontopoluilla
- Eräsommelierin ohjaama viinitasting metsän sylissä
- Punaviinipaketti
- Makuyhdistelmiä suomalaisesta luonnosta
- Kestävästi tuotetut eurooppalaiset viinit
- Maisteluannokset n. 5-6 cl/viini

Muista:
- Säänmukainen pukeutuminen
- Minimiosallistujamäärä 4 henkilöä
- Ikäraja 18 vuotta
- Ilmainen pysäköinti

Wine in the Woods on elämyksellinen tapahtuma, jossa viinit ja metsä kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Asiantuntevat oppaamme johdattavat sinut matkalle makujen ja tuoksujen maailmaan keskelle metsää pystytettyyn viinibaarimme. Astu sisään metsän ravintolasaliin, joka elää ympäristönsä kanssa vuodenaikojen ja säätilojen mukaan ja tarjoaa joka kerta erilaisen elämyksen. Siellä eräsommelierimme johdattaa sinut kokemuksiin, jossa viinien ja metsän maut, tuoksut ja tarinat kohtaavat toisensa.

Saatavilla

октябрь
-
декабрь