Valokuva Green Cap Oy

Yksityinen Helsinki kierros risteilijältä

Hallituskatu 9, 00170 Helsinki
Järjestäjä: Green Cap Oy
Kesto: 3 tuntia
Hinta: 33 €

Vihreään lippikseen pukeutunut opas odottaa sinua sovittuna aikana satamassa johon laiva saapuu. Sieltä alkaa 3 tunnin kierros yksityisellä kuljetuksella. Ajamme maisemareittiä Sibeliuksen muistomerkin kautta Helsingin keskustaan, jossa vierailet useilla nähtävyyksillä, kuten vilkkaalla Esplanadin Boulevardilla, Senaatintorilla ja uudella kirjastolla Oodilla, joka avattiin 100-vuotiaan Suomen kunniaksi. Mukana on myös lyhyt vierailu kaupungin vanhimmassa rakennuksessa sijaitsevassa Helsingin kaupunginmuseossa. Pysähdymme myös Kauppatorille, jossa sinulla on aikaa ostaa matkamuistoja käsityökojuista ja maukkaita ​​herkkuja. Oppaasi kertoo paikallisia legendoja ja tarinoita. Keskustassa näet myös kaksi pääkirkkoa: luterilaisen Helsingin tuomiokirkon ja ortodoksinen Uspenskin katedraalin.

Viimeinen pysähdys on ainutlaatuinen kallioon louhittu Temppeliaukion luterilainen kirkko Helsingissä. Sen suunnittelivat veljekset Timo ja Tuomo Suomalainen, ja se valmistui vuonna 1969. Nykyään se on yksi Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä.

Lopulta viemme sinut takaisin satamaan, josta seikkailusi jatkuu muihin kohteisiin. Tämä kierros on helppo ja vaivaton tapa nähdä Helsinki muutamassa tunnissa!

Saatavilla

январь
-
декабрь