Valokuva Radisson Blu / Kaisu Jouppi

Radisson Blu Aleksanteri Hotel

Albertinkatu 34, 00180 Helsinki

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on unelmahotelli vieraille, jotka haluavat olla kuin kotonaan. Hotelli sijaitsee aivan Helsingin sydämessä, tyylikkään Design District -alueen keskellä, ja se on yhdistelmä kodinomaisten boutique-hotellien ja suurten kansainvälisten ketjujen parhaita puolia. Lähistön design-liikkeet, galleriat ja piknikille kutsuvat puistot tarjoavat inspiraatiota vieraille. Hotelli sijaitsee lähellä julkisia liikenneyhteyksiä, alle 100 metrin päässä lähimmältä raitiovaunupysäkiltä ja vain minuuttien päässä Helsingin keskustasta ja suosituimmista nähtävyyksistä.

Huoneet on sisustettu todellisten helsinkiläisten kotien tyyliä mukaillen. Huoneet ovat rakennuksen aikakauden mukaisesti joko vaaleita, pelkistettyjä ja moderneja tai klassisempaa tyyliä, jolloin niissä on korkeat ikkunat ja leveät ikkunalaudat, kaakeliuunit ja parkettilattiat.

Bistro Aleksanteri on eläväinen mutta rauhallinen olohuone, jossa viihtyvät niin helsinkiläiset kuin vieraat eri puolilta maailmaa. Hotellissa yöpyvät voivat myös saunoa ja hyödyntää kuntoilutiloja.

Kätevästi keskustassa sijaitsevaa tapahtumapaikkaa etsivät tapahtumajärjestäjät voivat valita hotellirakennuksen kahdesta kokoustilasta mieleisensä ja järjestää niissä luovia kokouksia tai viihtyisiä tapahtumia.

Sulje