Äidin aamuun – Taideneuvola

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Äitienpäivänä on ihanaa tarjoilla aamiainen äidille. Suunnittelemme ja teemme upeat tarjottimet tätä tarkoitusta varten.

Äitienpäivänä on ihanaa tarjoilla aamiainen äidille. Suunnittelemme ja teemme upeat tarjottimet tätä tarkoitusta varten.

Ensin tutkimme hieman erilaisia tarjottimia, niin historiallisia kuin nykyaikaisiakin. Tarjotin voi olla mukana yhteisissä aamuissa kaikkina tulevina äitienpäivinä.

Taideneuvola innostaa ja opastaa 3-5-vuotiaita lapsia ja heidän aikuisiaan tekemään ja kokemaan taidetta yhdessä. Neuvola antaa ideoita myös taiteen kohtaamiseen kotona arjen keskellä. Opetuksiin voi osallistua silloin kun se itselle sopii.

Taideneuvola on Annantalolla kehitetty ja vuodesta 2010 asti toiminut lapsiperheiden taidekasvatuskonsepti. Kohderyhmänä ovat 3–5-vuotiaat lapset ja yhdessä aikuistensa kanssa. Myös perheen pienemmät lapset, vauvat ja taaperot, voivat olla mukana kokemassa taideneuvolan tunnelmaa.

Toiminta on maksutonta. Opettajana toimii Annantalon taidekasvattaja Anne Rossi-Horto.

Mukaan mahtuu 10 aikuinen-lapsi-paria. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa malmitalo.fi. Kun ilmoittaudut työpajaan, tee vain yksi ilmoittautuminen – se sisältää automaattisesti aikuinen-lapsi-parin eli kaksi henkilöä.

Kesto: 1 h 30 min
Ikäsuositus: 3–5-vuotiaat
Kieli: suomi

Taideneuvolat keväällä 2021 Malmitalossa: pe 22.4. ja pe 29.4. klo 10–11.30.