Aatu & Jamie's stand-up summer: Kaisa Pylkkänen & co – Helsingin elävät kadut

Eteläesplanadi 1, 00130 Helsinki
Espan lava

Lauantaina lavalla nähdään Kaisa Pylkkänen ja Dougie K Powell.

Lauantaina lavalla nähdään Kaisa Pylkkänen ja Dougie K Powell.

Aatu Raitala ja Jamie MacDonald ovat juontaneet Cafe Mascotin legendaarista englanninkielistä stand up -klubia jo lähes vuosikymmenen ajan, ja nyt he ystävineen valtaavat Espan lavan.

Aatu on myös Takakeno-klubin juontaja sekä TV:stä tuttu rento ja nokkela Lappeenrannan murretta puhuva isähahmo. Jamie on kanadalainen tuontituote, joka juontaa teatterin tämänhetkistä huippukonseptia, Punch Up! – Resistance & Glitter -varieteeshowta, ja vie queer-mieltä minne ikinä meneekin.

Jokaisella Stand-up summer -esityksellä on uusi esiintyjäkaarti, johon kuuluu on Helsingin parhaita koomikkoja. Useimmat esitykset ovat englanniksi, muutama suomeksi.

Vapaa pääsy!

Kaisa Pylkkänen

Keväällä 2020 Kaisa Pylkkänen voitti stand upin Jorma-gaalassa tupla-Jormat, kun hänet palkittiin kollegoiden tunnustuksella vuoden koomikkona, ja All Female Panel, jonka perustajajäsen Pylkkänen on, sai Erikois-Jorman vuoden komiikkatekona. Hänet on nähty Nelosen Stand up! -ohjelmassa kolmella kaudella, ja lavoilla jo 10 vuoden ajan. Suomen lisäksi Pylkkänen on keikkaillut ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja.

Sulje