Africa Day – Year of Nutrition

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Vuoden 2022 Africa Day -juhlan teemana on ravitsemuksen vuosi. Tule juhlimaan päivää kanssamme ja koe erilaisten afrikkalaisten esitysten ilta.

Vuoden 2022 Africa Day -juhlan teemana on ravitsemuksen vuosi. Tule juhlimaan päivää kanssamme ja koe erilaisten afrikkalaisten esitysten ilta.

Africa Day on vuotuinen juhla, jolla annetaan tunnustusta Afrikan yhtenäisyysjärjestön (nykyinen Afrikan unioni) menestyksekkäälle taistelulle kolonialismia vastaan perustamisestaan 25. toukokuuta 1963 lähtien sekä edistysaskelille pohdittaessa mantereen yhteisiä haasteita globalisoituvassa maailmassa.

Suomessa Africa Day tuo yhteen afrikkalaiset, suomalaiset ja Afrikan ystävät edistämään ”Ubuntu”-henkistä yhteistyötä rauhan ja vapauden puolesta yhteisöissämme.

Tule juhlimaan päivää kanssamme ja koe erilaisten afrikkalaisten esitysten ilta: ensin lavalle nousee värikäs Macudan kulttuuriryhmä Kamerunista, minkä jälkeen nautitaan ugandalaisen Mad Icen sielukkaasta äänestä ja energisestä esiintymisestä, kenialaisen Jey Jeyn akrobatianäytöksestä sekä illan päätteeksi nigerialaisen Nzuko Umunnan lyömäsoitinesityksestä. Koska tämän vuoden teemana on ravitsemus, tapahtuman alussa (klo 17–18) on myös mahdollisuus tutustua joihinkin Afrikan ruokakulttuureihin.

Esitys on pääasiassa aikuisille ja teini-ikäisille.
Järjestetään yhteistyössä Heed Finland ry:n, Afaes ry:n, Suomen Afrikka-Seura ry:n ja Moniheli ry:n kanssa.

Kesto: 3 t

Vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen: https://www.eventbrite.com/e/320296614797

Sulje