Valokuva Helsinki Partners (c) Jussi Hellsten

All the Truths We Cannot See: A Chernobyl Story

Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki
Musiikkitalo

All the Truths We Cannot See: A Chernobyl Story on tarina vuoden 1986 Tšernobylin ydinvoimalan räjähdyksestä, sen syistä ja seurauksista.

All the Truths We Cannot See: A Chernobyl Story on tarina vuoden 1986 Tšernobylin ydinvoimalan räjähdyksestä, sen syistä ja seurauksista.

Teos on Uljas Pulkkiksen ja Glenda D. Gossin ooppera, joka toteutetaan Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja USC Thornton School of Musicin yhteistyönä.

Villillä ja koskemattomalla alueella, jossa luonto ja eläimet ovat kukoistaneet vuosisatojen ajan, villieläinbiologi Lana Fedorova omistaa elämänsä lähes sukupuuttoon metsästettyjen lajien suojeluun. Yksi niistä on harvinainen valkoinen peura.

Läheisen ydinvoimalan johtoon astuu häikäilemätön ja vallanhimoinen Allura, joka haluaa parantaa voimalan tuloksia ja kovistelee työntekijöitä kustannusten vähentämiseksi. Tämä luo pohjan innokkaan byrokraatin Borys Slykovitchin ja kunnianhimoisen insinöörin Maksym (Max) Smirnovin väliselle kiistalle.

Kahden korkeakoulun opiskelijat yhdistävät voimansa oopperatuotannossa, jonka ensi-ilta on Helsingin Musiikkitalossa 15.3.2022 ja Yhdysvaltojen ensi-ilta Los Angelesissa 21.4.2022.

Musiikkitalo, Sonore-sali

15.3.2022 maailman kantaesitys 

Esitykset 15.-22.3.2022

Liput 18-39€ Ticketmasterista