Amuri, Joni Ekman & Siivet – A la Malmi

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

A la Malmi goes Tampere kahden mahtavan bändin siivittämänä!

A la Malmi goes Tampere kahden mahtavan bändin siivittämänä!

Amuri
Tamperelainen Amuri sai alkunsa, kun Kalevi Suopursu ja Mikko Siltanen päättivät tehdä kaihoisaa popmusiikkia yhdessä. Avukseen he saivat kosketinsoittaja Anna Pesosen sekä rumpali Sebastian Krühnin. Helmi Levyt julkaisi yhtyeen huikean debyyttialbumin syyskuussa 2020, joten juhlavissa ja jopa historiallisissa levynjulkaisun tunnelmissa ollaan liikkeellä!

Joni Ekman & Siivet
Mitä yhteistä on Jay Reatardilla, Marc Bolanilla ja Phil Lynottilla? Vastaus on lähes käsittämättömän lahjakas biisinikkari, tamperelainen Joni Ekman, joka on kanavoinut kaikilta mainituilta artisteilta vaikutteita omaan musiikkiinsa. Ekmanin kappaleet ovat äärimmäisen tarttuvaa, näennäisen yksinkertaista kitararockia, mutta täynnä nokkelia jippoja. Neljäs sooloalbumi ”Sinulle…” julkaistiin tammikuussa 2020. Albumi edustaa tähän mennessä Ekmanin kevyintä ja silotelluinta tuotantoa, kuitenkaan rehevää kitaratunnelmointia unohtamatta. Entistä seesteisempien biisien sanoitukset kertovat siitä itsestään – rakkaudesta ja sen vaikeudesta, suhteista ja niistä lähtemisistä –elämänmakuisemmalla otteella kuin aikaisemmin. Albumi sai mahtavan vastaanoton keräten mm. Helsingin Sanomien arvostelussa täydet viisi tähteä. Nyt tämä “tulevaisuuden nimi jo tänään” saapuu Malmitalolle yhdessä soolotuotantoaan komppaavan Siivet-kokoonpanon kanssa.

Kesto: n. 2h, sis. väliajan

A la Malmi on Malmitalon klubisarja, joka esittelee kiinnostavinta, tuoreinta ja kovimmassa nosteessa olevaa kotimaista musiikkia akustisesti upeissa konserttisalipuitteissa. A la Malmi ei välitä genrerajoista vaan tarjoilee kuulijoiden eteen parhaat itsenäisen musiikin tekijät, joita maa päällään kantaa. Tule Malmille pitämään homma aitona! A-oikeuksin varustettu Ravintola Malmitalo palvelee ennen keikkoja ja mahdollisilla väliajoilla.

Sulje