Valokuva Anna Inginmaa Jazzclub

Anna Inginmaa Jazzclub: Paleface

Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa
Kulttuuritehdas Vernissa

Anna Inginmaa Jazzclubilla on vieraana Paleface, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista.

Anna Inginmaa Jazzclubilla on vieraana Paleface, joka on yksi Suomen arvostetuimmista ja kansainvälisimmistä rap-artisteista. Esikoisalbumi ”The Pale Ontologist” (2001) oli kotimaisen hip-hopin kentällä kulmakivi. Hittisinglet ”Back to Square One” sekä ”The Ultimate Jedi Mind Trick – Episode IV” toivat Palefacelle faneja myös genrerajojen ulkopuolelta. Paleface on julkaissut useita albumeita, jotka ovat tuoneet Palefacelle kunnianosoituksia niin Emmoina, kuin vuonna 2016 myönnetyn kulttuuripalkinnon muodossa.  

Anna Inginmaa Jazzclub aloitti toimintansa keväällä 2019 Kulttuuritehdas Vernissassa, Vantaalla emäntänään artisti/laulaja Anna Inginmaa. Inginmaa nousi yleisön tietoisuuteen kolme vuotta sitten julkaistuaan Huominen on Uni -albumin yhdessä Kauko Röyhkän ja Hypnomenin kanssa, lisäksi hän luo jazzartistin uraa laulajana Suomessa. Klubi-iltojen artistivieras edustaa vaihtuvia musagenrejä ja hänen ohjelmistonsa sovitetaan ”jazziksi” housebändin kanssa.

Housebändissä soittavat Ville Luukkonen rummut, Arto Ikävalko piano ja Joonas Tuuri kontrabasso.

Kulttuuritehdas Vernissa, Vantaa

2.4.2022 klo 21

Liput 24,50€ Tiketistä