Valokuva © Jani Tanskanen

Antero Kerkkä – sinkunjulkaisukeikka + The Fisherman & The Sea

Helsinginkatu 15, 00500 Helsinki
Tenho Restobar

Illan avaa The Fisherman & The Sea.

Antero Kerkän musiikissa yhdistyvät saumattomasti amerikan juurimusiikki ja suomalainen melankolia. Alkuaikojen indie folk ilmaisun jäädessä taka-alalle ovat kappaleet saaneet pinnalleen rosoisemman americanalle flirttailevan soundin. Helsingistä lähtöisin oleva lauluntekijä vaihtoi nuoruuden punkin ja varhaisaikuisiän raskaat metallibändit akustisempaan ilmaisuun. Kun vaihtoehtoinen amerikan juurimusiikki löysi tiensä artistin sydämmeen syntyi Antero Kerkkä, kuin itsestään.

Syntyvuodestaan 2016 Antero Kerkkä on julkaissut viisi singleä ja 3.6.2022 ilmestyy Kaivos nimeä kantava kappale joka toimii sinkkuna syksyllä 2022 julkaistavalle EP:lle. Alunalkaen trubaduurina soittanut Kerkkä on myös kerännyt ympärilleen bändin jonka kanssa on soittanut kuppiloissa ja pienillä clubeilla. Antero Kerkän musiikissa Amerikan roots estetiikka ja persoonallinen laulu kannattelevat tarinavetoisia ja ovelasti tarttuvia kappaleita, jotka syntyvät tässä ajassa ollen kuitenkin ajattomia.

Tenhoon yhtye tuo lämminhenkisen mukanaan vievän liveshownsa puoliakustisen kokoonpanonsa voimin, josta ei siitäkään menoa ja meininkiä puutu. Illan avaa The Fisherman & The Sea.

Tenho Restobar
7.6.2022
Klo 16.00 Ovet
Klo 19.00 The Fisherman & The Sea
Klo 20 Antero Kerkkä
21.30 Loppu

Vapaa pääsy.

Sulje