Valokuva Kaarisilta ry

Aurinkomyrsky

Elielinaukio 2, Sanomatalo, 1. krs, 00100 Helsinki
Galleria Art Kaarisilta

Aurinkomyrsky kokoaa yhteen Kaarisillan kuvataideopiskelijoiden töitä ensimmäisen opiskeluvuoden ajalta.

Aurinkomyrsky kokoaa yhteen Kaarisillan kuvataideopiskelijoiden töitä ensimmäisen opiskeluvuoden ajalta. Mukana on maalauksia, piirustuksia, veistoksia ja grafiikkaa kymmeneltä nuorelta taiteilijalta. Opiskeluvuoden aikana on harjoiteltu havainnointia, kuvallista ilmaisua ja tutustuttu maalauksen ja kuvanveiston perustekniikoihin. 

Milla Hokkanen keskittyy tarkkaan jälkeen ja yksityiskohtiin. Häneltä on näyttelyssä esillä suuri tussityö. Heta Hyvönen valmistaa pienet veistoksensa maahan pudonneista oksista. Jari Juholan teokset käsittelevät ihmisen mielen ja luonnon moninaisuutta: “Töissäni välittyy ja vallitsee myrskynsilmä ja auringontuleminen” 

Neea Kyllöselle tärkeää on voimakas siveltimenjälki. Aiheensa aurinkomaalaukseen hän löysi Tiede-lehdestä. Pyry Nikula maalaa ja nauttii ilmavista maisemista. Kai Pitkänen pohtii työssään “tulevaisuutta, jossa robotit ovat valloittaneet maailman ja he miettivät mitä tuli otettua tieltänsä”. 

Hannah Sklar kokeili ensimmäisenä opiskeluvuotena kuivaneulatekniikkaa, jolla valmistui näyttelytyö Kesätyttö. Emi Tuominen inspiroituu feminismistä. Hän on maalannut näyttelyyn sarjan ihmis- ja fantasiahamoja pin up -tyylillä. Alma Tähti maalaa mieluiten eläimiä, varsinkin omia, kuten näyttelyssä esillä olevat kanat ja kukko Lauri Tähkä. Myös Tomi Vainio kuvaa mielellään eläimiä töissään. 

Galleria Art Kaarisilta

9.3.-3.4.2022 ti-pe klo 10-17, la-su klo 12-16

Vapaa pääsy