Valokuva Designmuseo / Helsingin kaupunki

Avoimet ovet ja tanssitaidetta Designmuseossa

Korkeavuorenkatu 23, 00130 Helsinki
Designmuseo

Designmuseossa järjestetään avoimet ovet marraskuussa.

Designmuseossa järjestetään avoimet ovet marraskuussa.

 

Illan aikana Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelytilassa nautitaan tanssitaiteesta: Ismo Dance Companyn tanssiteos Esteettinen kokemus saa inspiraationsa Vuokko ja Antti Nurmesniemen taiteellisesta ajattelusta, arvoista ja heidän Designmuseossa esillä olevasta tuotannostaan.

 

Ismo Dance Companyn tanssiteos pohjautuu näyttelyn esineisiin, niiden muotoihin ja väreihin. Koreografian kautta katsoja löytää Nurmesniemien maailmaan uusia näkökulmia. Teoksen koreografia on vapaan leikin tulos ja luottaa siihen, että tanssi voi tuoda esiin jotain uutta ja vielä näkymätöntä. Teos luodaan yhdessä tanssijoiden kanssa paikan päällä Designmuseossa 25 tunnin aikana nopean työskentelyn menetelmin.

Esitystä säestää livemuusikko. Tanssiteos toistuu illan aikana useaan kertaan klo 17-22.

Koreografia, konsepti ja ohjaus: Ismo-Pekka Heikinheimo
Tanssijat: Taru Aho, Tanja Illukka ja Meri Pajunpää
Musiikki: Moritz Cartheuser

 

Designmuseo

23.11.2022 klo 17-22

 

Vapaa pääsy

 

Tapahtuma on osa 7 museon elämyskierrosta. Elämyskierros tuo koko illan täydeltä tanssia, teatteria, runoja ja musiikkia pimenevään marraskuuhun. Mukana kierroksella ovat Designmuseo, Hakasalmen huvila, HAM Helsingin taidemuseo, Helsingin kaupunginmuseo, Luonnontieteellinen museo, Sinebrychoffin taidemuseo sekä Taidehalli.

Sulje