Valokuva Kulttuuritehdas Korjaamo / Black Lizard & Kap Kap

Black Lizard, Kap Kap

Töölönkatu 51 a-b, 00250 Helsinki
Kulttuuritehdas Korjaamo

Rockyhtyeet Black Lizard sekä Kap Kap nähdään yhteiskeikalla Korjaamon 360°-klubilla lokakuussa.

Rockyhtyeet Black Lizard sekä Kap Kap nähdään yhteiskeikalla Korjaamon 360°-klubilla lokakuussa.

Helsinkiläisyhtye Black Lizard on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kotimaisen psykedeelisen rockin mielenkiintoisimmista nimistä. Yhtyeen kovaääninen proto-punkia ja psykedeliaa yhdistelevä soundi on vakuuttanut niin indie-diggareita kuin raskaamman rockin ystäviä ympäri maailmaa jo kymmenen vuoden ajan.

Bändi julkaisi viime kesäkuussa neljännen albuminsa "Heads". Siinä missä bändin edellinen levy seikkaili 60-luvun psykedeliassa, palaa Black Lizard nyt takaisin suoraviivaisemman garagerockin pariin.

Pitkästi yli vuosikymmen sitten perustettu rock-bändi Kap Kap yhdistää omintakeisesti rämisevän vaihtoehtopaahdon, siirappiset melodiat ja hallitun rock ’n’ roll-kaaoksen, joiden keskellä vellovat levottomuutta herättävät tarinat kertovat kovista kohtaloista, vieraantumisesta, kaukokaipuusta, agenteista ja sen sellaisesta. 

Kap Kap valmistelee uutta levyä ja tulee julkaisemaan singlen tai pari loppuvuodesta. Bändin uusin julkaisu on vuoden 2020 LP Walk Beside Me. Tällä hetkellä harvakseltaan keikkailevan Kap Kapin esiintymiset ovat äänekkäitä ja primitiivisiä, säännöttömiä seremonioita. 

Kulttuuritehdas Korjaamo, Kulmasali

8.10.2022 klo 20.30

Liput 18/20€ Tiketistä, K-18

Korjaamo 360° tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kokea musiikki kirjaimellisesti uudesta näkökulmasta. Esiintymislava on rakennettu keskelle salia ja äänentoisto on suunnattu niin, että yleisö pääsee seuraamaan keikkaa salin jokaiselta puolelta.

Yhteistyössä Radio Helsingin kanssa

Sulje