Blueskuningatar – Erja Lyytinen

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen on saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu. Yksi harvoista Suomen-keikoista nyt Vuotalossa!

Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen on saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu. Yksi harvoista Suomen-keikoista nyt Vuotalossa!

16.9. klo 19:00 tapahtuma jaetaan yleisörajoitusten vuoksi kahteen kellonaikaan: 16.9. klo 18:00 ja 16.9. klo 20:30, kesto 75min. Esityksen muuttaminen kahdeksi tapahtumaksi vaatii kaikilta lipunostaneilta lippujen päivittämisen.

Aiemmin ostetut liput eivät käy tapahtumiin sellaisenaan.

Liput tulee päivittää sunnuntaihin 12.9.2021 klo 23:59 mennessä tästä linkistä:
https://www.lippu.fi/vuotalo-erja-lyytinen-lippupaivitys

Toimi näin:
Valitse ensin korvaava keikka. Klikkaa Osta lippuja. Valitse kampanja. Syötä Kampanjakoodi-kenttään alkuperäisen pääsylippusi viivakoodin 18 ensimmäistä merkkiä. Viivakoodi on 22 numeron pituinen, eli jätä neljä viimeistä numeroa kirjaamatta. Mikäli sinulla on useampi koodi, voit lisätä seuraavan koodin painamalla + Lisää seuraava koodi. Tämän jälkeen klikkaa Näytä kampanja, jonka jälkeen pääset laittamaan uuden keikkalipun ostoskoriin. Etene ostopolussa yhteenvetoon, jossa klikkaamalla Osta-paniketta saat uuden pdf-lipun.

Vaihtoehtoisesti voit hakea rahanpalautusta alkuperäisellä lipullasi tästä linkistä: https://web.lippu.fi/palautus

Katsomoissa ei ole paikkanumerointia.

Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa!

--
Lyytisen urasta ja elämästä kertova syksyllä 2019 julkaistava elämäkertakirja “Blueskuningatar” avaa päämäärätietoisen Lyytisen tietä kohti bluesmaailman huippua. Kansainvälisestikin palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan kanssa sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle, jonka yhtyeen kanssa Lyytinen pääsi myös jammaamaan 20 000 ihmisen eteen. Carlos antoi Erjalle myös lempinimen “Lightning” blueslegenda Lightning Hopkinsin mukaan. Lyytinen soitti myös yhteiskeikan Toronton Jazz -festivaaleilla Blues Brothers -perustajajäsenen Dan Aykroydin kanssa kesäkuussa 2018.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia sekä progressiivisia sävyjä mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. Suurimman osan vuodesta Lyytinen keikkailee ulkomailla ja kevään 2020 maaliskuun kiertue on kauden Suomen ainoa konserttikiertue.

“She is the future” (Carlos Santana)

Kesto: 2 h 15 min, sis. väliajan

Esitys on siirtynyt keväältä 2020, jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen, tulevaan konserttiin.

--

KONSERTTI SIIRTYY -> to 16.9.2021.

Konsertti on siirtynyt uudelleen syyskuulle 2021. Alkuperäinen päivä oli 19.3.2020, josta konsertti on aiemmin siirtynyt pidettäväksi 24.9.2020.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Mikäli uusi päivä ei sovi, voit hakea rahanpalautusta 30.12.2020 mennessä tästä linkistä https://web.lippu.fi/palautus

Liput voi myös palauttaa postitse yhteystietoineen ja tilinumeroineen osoitteeseen:
Lippupiste Oy / "Tapahtuman nimi" palautus
Kalevantie 2 (B-talo)
33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).
Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee samalla lipulla. Muut avustajaliput myynnissä lippu.fin puhelinpalvelussa, täyden palvelun myyntipisteissä, R-kioskeilla sekä Helsingin Kulttuurikeskuksen lipunmyynneissä (ei Kanneltalo).

Sulje