Bowie Starman ft. Gerry Leonard – KONSERTTI ON PERUTTU!

Kasarmikatu 46-48, 00130 Helsinki
Savoy-teatteri

HUOM! BOWIE STARMAN FT. GERRY LEONARD -KONSERTTI 5.10.2021 ON PERUTTU

Tieto koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten purusta ei valitettavasti tullut tarpeeksi ajoissa, jolloin Bowie Starman ft. Gerry Leonard -konsertin järjestäminen muuttui mahdottomaksi.

Viimeiseen saakka yritimme löytää konsertille uutta päivää. Konsertti olisi kuitenkin siirtynyt yli vuodella, ja koska konserttia on siirretty jo useamman kerran, emme enää halunneet pitkittää asiaa.

Bowie Starman ft. Gerry Leonard -konsertti 5.10.2021 Savoy-teatterissa on täten peruttu.

Lippujen palautus onnistuu alla olevien ohjeiden mukaisesti:

Tiketin palautukset:
Tiketistä ostettujen lippujen palautus onnistuu tämän linkin kautta: https://www.tiketti.fi/palautalippuja

Lippupisteen palautukset:
Lippupisteeltä ostettujen lippujen palautus onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]
Liitä viestiin seuraavat tiedot:
- Lipun numero (viivakoodin numerosarja)
- Tilaisuuden nimi (sisältäen tilaisuuden päivämäärän)
- Katsomo/Rivi/Paikka
- Palautettavan lipun summa (Huom. Toimituskuluja ja palvelupalkkiota ei palauteta.)
- Tilinumero, johon haluat palautuksen maksettavan

Lippujen palautus on mahdollista 30.11.2021 saakka.

**********

Ylistetty Bowie Starman herättää David Bowien perinnön henkiin lokakuussa Helsingissä.

David Bowien legendaarisen kitaristin Gerry Leonardin tähdittämä Bowie Starman -konsertti kuullaan Suomessa tänä syksynä: Bowien unohtumattomat biisit täyttävät Savoy-teatterin 5.10.2021!

Bowie Starman -konsertit vievät kuulijat musiikilliselle matkalle läpi David Bowien uskomattoman uran. Omalla tasollaan operoinut monimuotoinen artisti jätti perinnön, joka herää nyt siis henkiin niin lähellä alkuperäistä toteutusta kuin se on vain mahdollista.

Kiertue on jo nyt kerännyt ylistäviä arvioita ympäri maailman, ja Bowien läheiset ovat kehuneet esityksen kunnioittavan edesmennyttä musiikillista taituria täydellisesti:
"Mahtava soundi, joka auttaa pitämään Bowien soundin edelleen elossa", David Bowien basistina vuosivälillä toiminut 1983–1987 Carmine Rojas luonnehtii.
"Lähin mahdollinen aito Bowie-kokemus. David olisi rakastanut heitä", Bowien HERO: David Bowie -kirjan kirjoittaja Lesley-Ann Jones puolestaan toteaa.

Kattavissa illoissa päästään matkaamaan David Bowien musiikin kanssa aina vuodesta 1962 hänen viimeisimpiin vuosiinsa, ja konserttien kivijalan muuraa iso nippu Bowien tuotannon helmiä aina Let´s Dancesta China Girliin ja Life On Marsista Ashes To Ashes -hittiin.

Brixtonissa syntynyt David Bowie aloitti musiikillisen uransa vain 15-vuotiaana, joten kattavasta tuotannosta on myös ollut mistä valita. Yli 140 miljoonan albumin myynnillään hän on edelleen yksi maailman menestyneimpiä muusikoita. Bowie ehti saavuttaa yksinomaan Iso-Britanniassa yhdeksän platinalevyä, 11 kultalevyä sekä kahdeksan hopeaa. Yhdysvalloista kantautui kotiin viisi platinaa ja yhdeksän kultalevyä – unohtamatta omaa tähteä Hollywoodin kuuluisalla Walk of Famella. Bowie julkaisi viimeisimmän Blackstar-albuminsa juuri ennen menehtymistään syöpään vuonna 2016.

Kesto n. 2 h 25 min, sisältää väliajan

Ikäraja: S

Sulje