Break the Fight – Nuorten hip hop -tapahtuma

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Rap-musiikkia, breakdancea, graffitia, beatboxingia ja DJ-hommia! Mukana tapahtumassa räppärit Seksikäs Suklaa ja Hassan Maikal.

Rap-musiikkia, breakdancea, graffitia, beatboxingia ja DJ-hommia! Mukana tapahtumassa räppärit Seksikäs Suklaa ja Hassan Maikal.

Tapahtuma loppuunvarattu

On jälleen aika koulun aloituksen päräyttävälle Break the Fight! -tapahtumalle! Seksikäs Suklaa houstaa, esiintyy ja on mukana nuorten kanssa tapahtumassa koko päivän. Vesalan oma kasvatti Hassan Maikal tulee vetämään keikan ja biisejä uudelta Betonitarha-debyyttialbumiltaan sekä kertoo omasta matkastaan raptähdeksi.

”Kyse ei ole siitä missä asut tai kuka olet, vaan miten voit vaikuttaa omiin yhteisöihisi positiivisella tavalla joka ikinen päivä.” -Hassan Maikal

Break the Fight! -tapahtumissa jo tutuksi tullut Meet & Greet on paikka, jossa voit punaisella matolla ikuistaa itsesi Suklaan ja Hassanin sekä muiden huipputyyppien kanssa.
Tapahtumassa on mukana tanssiduetto Break the Fight - Inclusion!, jossa beatboxaaja kohtaa kaksi breikkaavaa tanssijaa ja Vesalan kummikoulumme kolme nuorta breikkaria, jotka löysivät uuden breikkiharrastuksen BTF-Mahdollisuus kuulua -hankkeen kautta. Kolme nuorta esiintyy nyt tanssiryhmässä ammattitanssijoiden kanssa. Mukana on pop up hip hop -corners, joissa voi opetella hiphop-lajien saloja; breaking, rap, deejaying, beatboxing ja graffiti. Tapahtumassa on mukana koulunuorten omia esityksiä, breikkibattle, open mic, pihalla graffitia ja sisällä dj-hommia. Ja kuten aina, niin Suomen hip hop -skenen huiput ovat ohjaamassa ja tapaamassa nuoria päivän aikana.

Break the Fight! Hip hop- tapahtuman 15.9. järjestävät Arja Tiili Dance Company ja kulttuurikeskus Stoa.

...

Tilaa Break the Fight! esitys ja hip hop -tapahtumakokonaisuus omalle koulullesi! Voimme myös räätälöidä koulun oman toiveen mukaisesti juuri sitä, mitä toivotaan, esim koulukiusaamista ennaltaehkäisevät taidekasvatukselliset kurssi- ja työpajakokonaisuudet. Lisätiedot: vastaava tuottaja Pia Liski, [email protected]

Break the Fight! on Arja Tiili Dance Companyn vuonna 2014 käynnistämä kulttuuripalvelukonsepti, jossa koulukiusaamista ja syrjäytymistä ehkäistään katukulttuurin ja tanssin keinoin. Break the Fight! -työpajat (breaking, deejaying, beatboxing, rap ja graffiti) tarjoavat kaikille nuorille mahdollisuuden tehdä, onnistua ja liikkua yhdessä. Työpajat sopivat kaikille kouluasteille. Työpajoissa käsitellään koulukiusaamista ja erilaisuuden hyväksymistä oman kehon, tunteiden ja liikkeen kautta. Työpajat soveltuvat kaikille. Työpajoja ohjaavat kokeneet hip hop -kulttuurin ammattilaiset. Yhden työpajan kesto on 90 minuuttia. Kouluille on tehty oma 12-viikon kurssikokonaisuus, jossa opitaan kaikkia hip hopin lajeja; breikkausta, dj/beatboxausta, räppilyriikkaa ja graffiti taidetta. Kurssikokonaisuuden päätteeksi järjestetään koululaisten omat jamit, jossa pääsee tutustumaan kaikkiin lajeihin. Syksyisin järjestämme Break the Fight! -tapahtumia kouluilla ja kulttuurikeskuksissa. Koululaiset pääsevät esittämään omia taiteellisia tuotoksiaan tapahtumissa.

Break the Fight® -Taidenuorisotyö

Koulutamme kuntien omia hip hop-kulttuurin ammattilaisia, nuorisotyöntekijöitä ja ammattitaiteilijoita uuteen koulunuorisotyön malliin. Lisätiedot: Toimitusjohtaja Arja Tiili, [email protected]

Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti jo vuodesta 2014. Kansallinen että EUIPO- tavaramerkki. Tavaramerkkiä hallinnoi Break the Fight Oy, joka vastaa myös koulutuspalveluista ja käyttölisensseistä.

Ota meidät seurantaan somessa!

IG @breakthefight
FB Break the Fight
YOUTUBE Break the Fight
WEB breakthefight.net

Sulje