Break the Fight! – Stoan kesäsessarit

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Stoan aukion kesäsessareissa Break the Fight! Inclusion -katuesityksiä + pajatoimintaa, esimerkiksi breaking ja graffiti.

Stoan aukion kesäsessareissa Break the Fight! Inclusion -katuesityksiä + pajatoimintaa, esimerkiksi breaking ja graffiti.

Lisäksi open mic ja open cypher. Dj soittaa musaa, nautitaan kesästä ja pidetään hauskaa!

Tuu mestoille! Ota kaverikin messiin!

Kesäsessarit on 9–18-vuotiaille. Break the Fight-Inclusion! katuesitys klo 16 aikaan. Tule mukaan ringittelemään breaking cypheriin tai esittämään omia biisejä open miciin.
Break the Fight-Inclusion! näyttämöesityksestä on tehty lyhyempi n. 10 min pitkä katuesitysversio, jossa yhdistyy live-beatboxaus breikkaukseen ja nykytanssiin sekä kitarasoundeihin.

Break the Fight-Inclusion! kadulla
Konsepti ja ohjaus: Arja Tiili
Tanssi: Taija Hinkkanen ja Lauri Peltonen
Beatboxaus: Jere Pehkonen
Kitara: Lauri Peltonen
Esityksen tuotanto: Arja Tiili Dance Company/ Break the Fight!

Kesto: 2 tuntia
Kieli: suomi, englanti
Ikäsuositus: 9–18-vuotiaat

Break the Fight! Kesässarit yhteistyössä Stoan ja Arja Tiili Dance Companyn kanssa.

IG @breakthefight https://www.instagram.com/breakthefight/
Yhteistyössä: Arja Tiili Dance Company, Break the Fight!

--
Break the Fight! (BTF) on vuodesta 2014 kehitettävä taide- ja kulttuuripalvelukonsepti, joka vie väkivallattomuuden sanomaa kouluikäisille Suomessa. Tavoitteena on ehkäistä koulukiusaamista ja edistää yhteisöllistä tekemistä sekä kouluissa, että niiden ulkopuolella. Toiminnassa lapsille ja nuorille tarjoutuu mahdollisuus yhdessä tekemiseen, liikkumiseen, itseilmaisuun ja onnistumiseen.

Samalla toiminta työllistää ammattitaiteilijoita ja katukulttuurin ammattilaisia sekä luo uusia poikkisektorisia toimintamalleja kulttuurin, koulutuksen ja nuorisotyön välille.

BTF- taide- ja kulttuuripalvelukonsepti on osallistanut jo lähes 20 000 lasta ja nuorta Suomessa. Break the Fight! on toteutunut mm. työpajoina, kursseina ja lasten ja nuorten omina esityksinä eri puolella Suomea ja myös Pietarissa. Osallisuustyöpajoissa nuoret ovat myös itse pohtineet ratkaisuja koulukiusaamisen ehkäisemiseen. Ratkaisuja on esitelty päättäjäkeskusteluissa yhdessä taiteilijoiden ja tutkijoiden kanssa.

Sulje