Caisa 25-vuotisjuhla! – Kulttuurikeskus Caisa täyttää 25 vuotta!

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Tule mukaan maalaamaan Caisa-aiheinen graffiti, tanssimaan sambaa Caisan pihalle tai vain paikan päälle juhlimaan ja viihtymään!

Tule mukaan maalaamaan Caisa-aiheinen graffiti, tanssimaan sambaa Caisan pihalle tai vain paikan päälle juhlimaan ja viihtymään!

Klo 10.00–12.30 ja 13.00–15.30
Caisan Graffiti-työpajat lapsille
Tule mukaan maalaamaan Caisa-aiheinen graffiti asiantuntevassa ohjauksessa! Työt pääsevät esille kuukauden ajaksi Haapaniemen jalkapallokentän ja Hämeentien väliseen aitaan. Pienillä lapsilla on hyvä olla huoltaja mukana.

Vetäjä: Pete Hende Nieminen
Työpajan koko: 2 x 12 lasta mahdollisine vanhempineen
Ikäsuositus 6+
Ilmoittautumiset [email protected]
Kesto: 2 tuntia 30 min
Kieli: suomi ja englanti

Klo 10.00–15.30
Caisan Graffiti-teos | Fabio Pires & Pyry Leskinen
Caisan sisäpihalla nuoret graffiti- ja katutaiteilijat Fabu Pires ja Pyry Leskinen maalaavat yhdessä seinämaalauksen kulttuurikeskus Caisan 25-vuotisjuhlan kunniaksi.

Helsinkiläiset ovat tervetulleita paikan päälle juhlimaan ja viihtymään! Teos on esillä kuukauden ajan Leipätehtaan sisäpihalla.

Klo 15.45–16.45
Samba Sinestesia
Helsinkiläisen perkussioryhmän perusta on brasilialaisessa sambassa. Inspiraationsa ryhmä saa kaikkialta maailmasta, rajoja rikkoen mutta perinteitä kunnioittaen.

”Siirrymme vaivattomasti perinteisestä Rion sambasta klassiseen funkiin, maracatusta drum&bassiin. Liike on musiikkimme sydämessä, niin esiintyjillä kuin yleisöllä. Jokainen Samba Sinestesian jäsen tuo oman makunsa kansainväliseen keitokseemme, joka kutsuu yleisön liikkumaan ja lähtemään mukaan musiikilliselle matkallemme.”

Tule mukaan musiikilliselle matkalle liikkumaan ja energisoitumaan Leipätehtaan pihalle!

Kesto: 1 t
Kieli: englanti

Tapahtuman yhteydessä on myös liikuntapalvelujen järjestämää perheliikuntaa kuten pienten lasten temppurata, tarkkuusheittopiste ja kahvakuulaopastusta vanhemmille!

Sulje