CariBianca – päiväkotiryhmille – Ala-Malmin tapahtumapuisto

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Rytmikäs Lauluseikkailu CariBianca, jossa laulu raikaa ja tanssijalkaa vipattaa.

Rytmikäs Lauluseikkailu CariBianca, jossa laulu raikaa ja tanssijalkaa vipattaa.

CariBianca-konsertti johdattelee kuulijat Suomesta Afrikan kautta Karibialle ja piipahtaa peräti Etelänavalla asti Keisaripingviinien piknikillä. TV:stäkin tutut laulut edustavat jokainen omaa musiikkityyliä, suursuosikkeina Villieläinräppi, HeviSalsa ja PullaSamba.

Bianca Morales on tuttu suomalaisille lapsille ja vanhemmille jo 35 vuoden ajalta. MTV3:n Kevään sävel -kilpailun voitto, YLE TV 1 Lasten- ja nuortenohjelmille tuotetut musiikkivideosarjat ja sadat koko perheen konsertit ympäri Suomea ovat tehneet iloisesta Biancasta kestosuosikin.

Tervetuloa mukaan laulamaan ja tanssimaan yhdessä Biancan kanssa.

Esitys on tarkoitettu päiväkotiryhmille, ilmoittautuminen www.kultus.fi

Kesto: 30 min
Ikäsuositus: 2-vuotiaasta ylöspäin
Kieli: suomi
Tapahtuma järjestetään säävarauksella

Ala-Malmin puisto muuttuu elokuussa kahden viikon ajaksi tapahtumapuistoksi. Malmilaisten toiveet kesätoiminnasta on kuultu! Tapahtumapuistossa on luvassa 11.-21.8.2022 päivittäisiä tapahtumia ja paljon erilaista toimintaa, kulttuuria ja koettavaa kaikenikäisille, unohtamatta Malmitalon kivijalkoja eli livemusiikkia ja koko perheen ohjelmaa.

Ala-Malmin tapahtumapuisto on Helsingin kaupungin Kulttuurin ja vapaa-ajan sekä Kaupunkiympäristön toimialojen yhteinen projekti, jossa alueen toimijat tuovat taiteen ja kulttuurin kaupungin kehittämisen ytimeen, kaikkien helsinkiläisten saataville. Tavoitteena on saada puitteiltaan upea Ala-Malmin puisto entistä paremmin asukkaiden käyttöön, tulevaisuudessa kesätoimintaa on tarkoitus laajentaa entisestään