Valokuva Cirko (c) Kalle Nio

Circo Aereo: in_between

Maailma on muuttunut drastisesti sen jälkeen, kun tämän esityksen ensimmäiset ajatukset kirjoitettiin ylös.

Maailma on muuttunut drastisesti sen jälkeen, kun tämän esityksen ensimmäiset ajatukset kirjoitettiin ylös. Uuden teoksen toteuttaminen on aina uskalias matka tuntemattomaan määränpäähän.

Taiteilijat elävät maailmassa, joka perustuu uskoon, omistautumiseen, sokeaan luottamukseen ja intohimoon. He ovat valmiita menemään lavalle ja ottamaan riskejä sekä näyttämään haavoittuvuutensa. Siten he tarjoavat arvokkaimman lahjan yleisölleen: rakkautensa taiteeseen.

Vuoden 2020 maaliskuussa alkanut tapahtumien ketju pysäytti taide-elämän. Suljettujen teatterien ja yhteiskuntien maailmassa otettiin käyttöön outo uusi tapa mitata yhteiskunnallista arvoa, kun työt ja instituutiot jaettiin välttämättömiin ja toissijaisiin.

Jaosta tuli vankila taiteilijoille ja taiteelliselle luomistyölle kautta maailman. Samainen jako koski tämän projektin takana olevia taiteilijoita. Mutta jotenkin, kaikkien näiden haasteiden keskellä, luovat ihmiset tekivät mahdottomasta mahdollista ja löysivät tavan tehdä taidetta kaikesta huolimatta.

in_betweenistä ei tullut pelkkä kuvaus siitä, miten ohjaaja näkee sirkuksen mielessään. Siitä tuli myös lupaus, paikka, mielentila, ratkaisu – siitä tuli esityksen kirjoittamaton konsepti.

Internet
Ensi-ilta 28.1.2021 klo 20

Katsottavissa 28.1.-4.2.2021
Liput 5-100€ TikettiStream

Sulje