Valokuva Circus Helsinki

Circus Helsinki 20 vuotta -esitysviikko

Sörnäisten rantatie 22, Voimala/rak. 1, 00540 Helsinki
Circus Helsinki

Sirkuskoulu Circus Helsinki täyttää tänä vuonna 20 vuotta.

Sirkuskoulu Circus Helsinki täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Vuosijuhlaviikolla on luvassa laaja kattaus huikeita sirkusesityksiä Circus Helsingin entisiltä oppilailta, jotka ovat jatkaneet taivaltaan esitystaiteen parissa, sekä sirkuskoulun nykyiseltä Esiintyvältä ryhmältä.

Circus Helsinki

15.-20.12.2021

Ohjelma:

ke 15.12. klo 18 ja ma 20.12. klo 18 / Shelter / Johan Juslin ja Jacintha Damström

Shelter on sympaattinen ja hauska esitys koko perheelle, jossa sirkus ja livejazzmusiikki yhdistyvät. Esityksessä näemme ystävyyden tärkeyden ja sen, kuinka tärkeää on hyväksyä toisemme, vaikka tulisimme erilaisista taustoista ja kulttuureista.

to 16.12. klo 18 / Hygge / Circus Helsinki

Hygge kutsuu katsojat turvaan villasukkien ja lämpimien syleilyjen maailmaan. Hyggeilijät avaavat kotinsa ovet katsojille ja päästävät heidät sisään maailmaansa, jossa kommunikoidaan liikkein ja elein. Olohuoneen matoilla nähdään akrobatiaa, käsilläseisontaa, jongleerausta, ilma-akrobatiaa, tanssia ja mimiikkaa. Vedä jalkaasi villasukat ja tee olosi kotoisaksi!

la 18.12. klo 19.30 / Kasvu / Sofia Kistol, Kasperi Kola, Hannu Pham ja Elsi Sloan

Kasvu on neljän Circus Helsingillä kasvaneen nuoren artistin tähdittämä ilta, jossa sirkuksen, musiikin ja teatterin keinoja hyödyntävien esitysten kautta pohditaan identiteetin rakentumista sekä oman paikan löytämistä osana yhteiskuntaa ja sen normeja. Esitysten lisäksi illan aikana nautitaan mukavasta yhdessäolosta, rennosta livemusiikista ennen esityksiä sekä dj Enriquen rytmeistä väliajalla ja esitysten jälkeen. Ilta on suunnattu vain täysi-ikäisille.

su 19.12. klo 15 / Kepa / Circus Helsinki

Iloinen ja raikas Kepa-sirkusesitys on täynnä vauhtia ja huimia temppuja. Tässä pikkuklovnien leikkipuistossa kiikkulaudalta hypitään voltteja, tynnyreillä seisotaan käsillä, keinussa roikutaan pää alaspäin ja hyppynaruissa tehdään voltteja. Kulmakunnan coolein klovni Kepa sekoittaa pakkaa suurella persoonallaan. Kepa on hyväntuulen esitys, joka sopii erityisen hyvin myös perheen pienimmille.

su 19.12. klo 18 / Rafla / Kate & Pasi

Rafla on nykysirkuksen keinoin kerrottu tarina kiertävästä ravintolasta ja kahdesta ravintoloitsijasta, jotka rakastavat työtään ja toisiaan kommelluksista huolimatta. Raflassa kaikki ei aina mene niin kuin pitää, mutta ilo ja riemu on aina taattu. Kevyen komediallinen ja elämäniloinen teos kaappaa katsojat mukaan akrobatian ja jongleerauksen maailmaan, jossa pizzat, sipulit ja ihmiset lentävät, kun Raflan ravintoloitsijat käyvät toimeen! Esityksen jälkeen yleisö voi jäädä kokeilemaan esityksessä nähtyjä pitsajongleeraustemppuja!

Liput 6-31€ https://circushelsinki.eventiolive.fi/ 

Sulje