Cosvision Cosplayn SM 2022

Ala-Malmin tori 1, 00700 Helsinki
Malmitalo

Cosvision x Cosplayn SM -tapahtumassa nähdään perinteisten Cosplayn SM-kilpailujen lisäksi myös puheohjelmia, työpajoja, taidekuja sekä myyntipöytiä.

Cosvision x Cosplayn SM -tapahtumassa nähdään perinteisten Cosplayn SM-kilpailujen lisäksi myös puheohjelmia, työpajoja, taidekuja sekä myyntipöytiä.

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön. Tapahtuman muu ohjelma on maksutonta, vain Cosplayn SM-kisoihin tarvitaan pääsylippu.

Klo 16.00 alkaen: Cosplayn SM-kilpailut

SM-kilpailussa kilpaillaan kolmessa eri sarjassa. Yksilösarjassa kilpailijat kilpailevat itsevalmistamissaan asuissa lisenssoiduista lähteistä. Kilpailijat suunnittelevat ja toteuttavat esityksen, jossa voi hyödyntää lavasteita, musiikkia, ääniraitoja sekä videotaustaa.

Kilpailua arvioi arvovaltainen tuomaristo, joka koostuu ansioituneista cosplay-harrastajista sekä Cosplayn SM-alumneista. Tuomaristo arvioi kilpailijoiden asut sekä esityksen.

Vuoden Cosplay-kuva on taas valokuvakilpailu, joka on tarkoitettu cosplay-kuvaajille ja -malleille. Kilpailun voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu kokeneista cosplay-kuvaajista. Vuoden CMV eli Vuoden Cosplay Music Video on teos, jossa yhdistyvät musiikki ja cosplay. Videolla ei ole lähdemaarajoituksia, eli videon voi luoda mistä tahansa lisenssoidusta lähteestä.

Cosplayn SM-kilpailuihin myydään kahdenlaisia lippuja: Malmisalissa pääset seuraamaan Cosplayn SM-kilpailuja livenä ja Pienessä Salissa striiminä.

Liput: alk. 11 € + toimituskulut