Dark Drag: Dreams

Kaikukatu 4, Helsinki, 00530 Helsinki
Caisa

Kokeellinen esitystaideklubi: burleskia, spoken wordia ja livemusiikkia. Dark Drag Dreams saattelee yleisönsä unten ja unelmien maailmaan.

Kokeellinen esitystaideklubi: burleskia, spoken wordia ja livemusiikkia. Dark Drag Dreams saattelee yleisönsä unten ja unelmien maailmaan.

Päiväunissa ja painajaisissa kaikki on mahdollista - kaunista ja outoa, kiehtovaa ja vaarallista. Anna meidän kuljettaa sinut alitajunnan rajoille ja surrealismin syövereihin turvallisesti ja lempeästi.

Dark Drag on vuodesta 2019 toiminut kehollisuutta, esitystaidetta ja livemusiikkia yhdistävä kokeellinen alusta, jota kuratoi ja tuottaa esiintyjä-taiteilija Maaret Louhelainen. Dark Drag tarjoaa selektion esitystaiteen varjoisemmilta kujilta. Kerromme sanoin, kehoillamme ja musiikin välityksellä tarinoita tunteista ja identiteetistä. Aiemmat klubit toteutuivat lokakuussa 2019 Superwood Festivalilla ja elokuussa 2021 Kulttuurikeskus Caisassa.

Ennen esitystä ja väliajalla palvelee Cafe Bruket.
Tapahtumassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joihin odotamme myös yleisömme sitoutuvan. Tilassa on sukupuolineutraalit wc-tilat. Tila on esteetön. Saavutettavuusinfo: http://www.caisa.fi/fi/yhteystiedot#saavutettavuus.

Esiintyjät:
Armi Von Vep
Hasard Le Sin
Lafayette Lestrange
Laura Eklund Nhaga
Mildred Prude
Paula Präktig & Susanna Tikkanen (Gasthaus orkesteri)
Stage hand: Maristola

Kesto: 2 t 30 min (sisältää väliajan)
Ikäsuositus: K18
Tapahtuma on kielirajaton: osa esityksistä on sanattomia ja osa monikielisiä.
Esitykset sisältävät alastomuutta, seksuaalisia viittauksia, välkkyviä valoja ja teatterisavua.

Sulje