Delado – Etnofusion-työpaja ja tanssi-musiikki-esitys

Turunlinnantie 1, 00900 Helsinki
Stoa

Delado ryhmän tanssin työpajassa ja konsertissa Stoan ulkolavalla pääset nauttimaan tanssista, kaksikielisestä laulusta ja elämäniloisen juhlan tunnelmasta!

Delado ryhmän tanssin työpajassa ja konsertissa Stoan ulkolavalla pääset nauttimaan tanssista, kaksikielisestä laulusta ja elämäniloisen juhlan tunnelmasta!

Tilaisuus alkaa etnofusion-työpajalla klo 14.00 ja huipentuu esitykseen klo 15.00. Esityskokonaisuuteen kuuluu tanssikonserttiosuus traditionaalisine lauluineen ja tansseineen, laulua ruotsiksi ja suomeksi afrikkalaiseen sävelmään, modernia tanssia sekä yleisön kanssa yhdessä soitettava sessio. Jokainen voi tuoda mukanaan oman instrumentin tai tanssia loppuosan konsertista kanssamme!

Delado haluaa tällä esityksellä nostaa esiin ihmisten elämän iloa ja elämän voimaa ja kokea vahvaa yhteisyyttä kulttuurieroista huolimatta Ryhmä haluaa mahdollistaa kokemuksen eroista suurena maailman rikkautena ja ilon lähteenä; upeat eri kielet ja kulttuurit, tavat ja kasvot voimistavat toisiaan ja tekevät meistä yhdessä entistä voimakkaampia ja paremmin voivia. Et kohtaa yhtään tylsää päivää, kun sukellat tähän rikkauteen, vaan ikuisesti uutta opittavaa ja jaettavaa, oikeaa elämää koettavaksi. Näin käsitys omasta kulttuurista vahvistuu ja voimme ylpeänä esitellä ja jakaa sitä muille samalla laajennat omaa taitoasi monella saralla!

Sanna Karlsson-Sutisna on suomalainen kuvataiteilija, tanssija ja laulaja joka työssään käyttää erilaisia taiteellisia metodeja ja ottaa vaikutteita eri kulttuureista, varsinkin afrikkalaisista ja balilaisista tanssi- ja musiikkiperinteistä. Burkina Fasossa Sanna on perustanut DELADO-ryhmän, johon hänen lisäksi kuuluvat taiteilijat Amadou Benjamin, Outtara Mounjeni ja Dabou Dembele.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Ryhmille ennakko-ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Sulje