Den mysiga julkonserten – Klubb Ankdamm

Mosaiikkitori 2, 00980 Helsinki
Vuotalo

Den mysiga julkonserten – viihtyisä joulukonsertti on kiertänyt ruotsinkielistä suomea jo vuodesta 2017 ja palaa tänäkin jouluna Vuotaloon!

Den mysiga julkonserten – viihtyisä joulukonsertti on kiertänyt ruotsinkielistä suomea jo vuodesta 2017 ja palaa tänäkin jouluna Vuotaloon!

Tänäkin vuonna luvassa on ihana sekoitus uusia ja vanhoja joululauluja, mukavia tarinoita, vähän yhteislaulua ja paljon naurua. Vuoden artistien Frida Anderssonin, Jannike Sandströmin ja Lauri Schreckin lisäksi lavalla nähdään myös lapsikuoro Matteus barnkör.

Frida Andersson on arvostettu suomenruotsalainen singer-songwriter, joka on julkaissut kaksi albumia englanniksi ja kolme äidinkielellään suomenruotsiksi. Hän on esiintynyt useilla festivaaleilla niin Suomessa kuin Ruotsissa. Andersson on ollut vierailevana solistina Bo Kaspers Orkesterin Pohoismaiden kiertueella ja Emil Jensenin Ruotsin kiertueella. Vuonna 2022 hän julkaisi levyn yhdessä Stockholm Stringsin kanssa.

Jannike Sandström on suomenruotsalainen laulaja, lauluntekijä ja muusikko, joka on tehnyt musiikkia ja työskennellyt musiikin parissa koko ikänsä. Vuonna 2008 Jannike sijoittui yhdeksänneksi Idols-laulukilpailussa ja on sittemmin keskittynyt kansainvälisen uran rakentamiseen. Hän on duetoinut ruotsalaisen Patrick Isakssonin sekä Irlannin legendaarisen kolminkertaisen euroviisuvoittajan Johnny Loganin kanssa. Janniken kolmas albumi 24 juni on kokonaan ruotsinkielinen.

Lauri Schreck on multi-instrumentalisti ja laulunkirjoittaja, joka on tullut tunnetuksi sekä Youtube-videoistaan että live-esiintymisistä Vain elämää, Talent, Joulumielelle, Pop n Roll ja Nästan Unplugged -ohjelmissa. Omien konserttiensa ja esiintymistensä lisäksi Laurin sähköisiä kitara- ja kantelesäveliä voi kuulla Suomen eturivin artistien musiikissa. Hän on modernisoinut ja uudistanut perinteistä kantelemusiikkia ja saanut kiitosta niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Klubi-ilta, A-oikeudet. Café Pokkari vastaa tarjoiluista. Ovet avataan klo 17.30.

Konsertin kesto: n. 2 tuntia (sisältäen väliajan)
Liput: 24 € / 18 € osoitteesta lippu.fi tai ovelta alkaen klo 16.30.

Sulje