Valokuva Studio Total / Kansallismuseo (c) Petri Tuhkanen

Dreams For Sale

Tapahtuma peruttu
Mannerheimintie 34, 00100 Helsinki
Kansallismuseo

Dreams for sale on Studio Total -teatteriryhmän teos, joka nähdään marras-joulukuussa poikkeuksellisessa tilassa syvällä maan alla,

Dreams for sale on Studio Total -teatteriryhmän teos, joka nähdään marras-joulukuussa poikkeuksellisessa tilassa syvällä maan alla, Kansallismuseon lastauslaiturilla, joka on muutoin yleisöltä suljettu.

Teos on kantaaottava ja samalla toiveikas pohdinta ihmisyydestä, mutta ennen kaikkea se on esitys uusista aluista ja unelmista. Teoksessa pohjamateriaalina ovat toimineet Pentti Linkolan ekofasistiset kirjoitukset, slovenialaisfilosofi Slavoj Zizekin kirjoittamat artikkelit ekologiasta sekä saksalaisen Hannah Arendtin filosofia ihmisyydestä.

Dreams for sale -teoksessa katsojille loihditaan maan alla olevaan luolaan konseptuaaliset iltamat - viimeiset juhlat nykyaikaiselle ihmiselle.

Teoksen keskiössä on kolme ihmistä (suomalainen tanssija Tuomas Juntunen sekä virolaiset näyttelijät Ragnar Uustal ja Rea Lest), jotka toteavat, ettei elämä maan pinnalla ei ole enää mahdollista vaan selviytyäkseen ihmisen on rakennettava itselleen uudenlainen elinympäristö maan alle. Ihmisen tulee muuttua omavaraiseksi, ottaa vastuu omasta elämäntavastaan ja luoda elinympäristö, joka ei tuhoa itseään.

Kansallismuseo, Kallioluola
Ensi-ilta 17.11.2020

Liput 22,50/32,50€ Tiketistä

Yleisön kokoontuminen Kansallismuseon keskihalliin (kulku museon pääovista), josta johdatellaan esityspaikalle.

Sulje