EASY The Eagles Tribute Band

Klaneettitie 5, 00420 Helsinki
Kanneltalo

Kotkat laskeutuvat Kanneltaloon! Lavalle nousee Suomen vanhin ja tunnetuin Eagles-tribuuttibändi EASY The Eagles Tribute Band.

Kotkat laskeutuvat Kanneltaloon! Lavalle nousee Suomen vanhin ja tunnetuin Eagles-tribuuttibändi EASY The Eagles Tribute Band.

EASYn huikea maine Eagles-musiikin taitajana kiiri toissa kesänä Tukholmaan saakka. Aito Eagles esiintyi Tele2 Arenalla, jonka jälkeen EASY veti viereisen Hotel Globen juhlahuoneiston täyteen Eagles-faneja jatkoille hämmästelemään suomalaisbändin laulu- ja soittotaitoja. Tunnelma oli huikea, ”bättre än de originala” kuului yleisön joukosta.

EASY perustettiin jo vuonna 1974, ja pitkän tauon jälkeen yhtye teki comebackin kesällä 2014. Bändissä soittaa edelleen kolme alkuperäisjäsentä, Petteri Kokljuschkin bassoa, Sami Javne rumpuja ja Roni Kamras komppikitaraa, sekä nuoremman polven huippukitaristit Lappe Holopainen ja Erno Laitinen. EASYn hienot lauluharmoniat ja solistien Roni Kamraksen sekä Lauri Holopaisen Eagles-hittien tulkinnat ovat saaneet ylistystä niin yleisöltä kuin kriitikoilta. Lisäksi konsertissa esiintyy upeaääninen Katri Silolahti, joka tulkitsee Linda Ronstadtin 70-luvulla esittämiä lauluja. Katri toimii myös bändin vahvistuksena soittamalla koskettimia ja 12-kielistä kitaraa.

Welcome to the Kanneltalo, such a lovely place, such a lovely face!

Kesto: 2 t, ei väliaikaa

Sulje