EKU – Teatteri Ilmi Ö.

Annankatu 30, 00100 Helsinki
Annantalo

Esitys jakaa kokemuksen siitä millaista on elää lapsuuden ja teini-iän rajalla, sekä yksityisestä mielikuvitusmaailmasta, jossa leikki ja todellisuus yhdistyvät.

Esitys jakaa kokemuksen siitä millaista on elää lapsuuden ja teini-iän rajalla, sekä yksityisestä mielikuvitusmaailmasta, jossa leikki ja todellisuus yhdistyvät.

Eku viettää viikonlopun omassa huoneessaan. Hän muistelee, järjestää ja unelmoi mennyttä ja tulevaa. Mitä jätän taakseni? Minkä kanssa haluan jatkaa eteenpäin? Jostain kantautuvat villieläinten äänet, jotka eivät jätä rauhaan.

EKUa ovat ideoineet ja mentoroineet Annantalon Kipinäryhmän nuoret teatterinharrastajat. Esitys on osa kansainvälistä teatteriprojektia: to go or not to go to theatre, jossa tutkitaan minkälaista teatteria 9–12-vuotiaat lapset ja nuoret haluavat nähdä.

Kipinät ryhmän opetus ja esityksen ohjaus: Sari Tupamäki
Esiintyjä: Marjut Maristo (vierailija)
Äänisuunnittelu: Janne Storm (vierailija)
Puvustus: Niina Huovinen ja Marja Kääriäinen (vierailijat)
Tuotanto: Annantalo, Katariina Metsälampi ja Teatteri Ilmi Ö.
Kiitos: Elsi Joenpelto, Pihla Järvilehto, Enni Oksanen, Kerttu Pukema, Sylvia Schmidt, Asune Sosa, Suoma Voutilainen (Kipinät-ryhmä)
Sekä projektikumppanit La Sala-teatteri Kataloniassa Espanjassa ja Rijekan nukketeatteri Kroatiassa.

Ikäsuositus: 9–12-vuotiaille
Kieli: suomi

Liput: 8 €
- Varaukset: arkiaamuesitysten varaukset kultus.fi
- Muut: [email protected]

20-vuotias Teatteri ILMI Ö. vierailee Annantalolla 11.–28.10.2022. Teatteri ILMI Ö. on vuodesta 2002 toiminut kiertävä ammattiteatteri. Teatteri ILMI Ö. tuottaa kotimaisia kantaesityksiä, toteuttaa yleisötyötä; yhteisöteatterihankkeita ja työpajoja sekä koulutuksia. Lisäksi Teatteri ILMI Ö. tarjoaa teatteritaiteen perusopetusta Helsingissä. Teatteri ILMI Ö. on erikoistunut lasten- ja nuortenteatteriin, taidekasvatukseen, kulttuuriseen vanhustyöhön sekä yhteistoiminnallisiin ja osallistaviin työtapoihin.

Sulje