Valokuva Ohjelmatoimisto Kristalli (c) Mika Nuorva

Eve & Ossi

Even & Ossin Mitä oikeasti tarvitsen -livestream-konsertti vie matkalle laulujen taakse.

Even & Ossin Mitä oikeasti tarvitsen -livestream-konsertti vie matkalle laulujen taakse.

Eve & Ossi on duo, joka tunnetaan kauniisti yhteensoivista äänistään sekä raikkaista, puhuttelevista ja elämänmakuisista lauluistaan. Eteläpohjalaislähtöisen ja sittemmin juurilleen palanneen pariskunnan tiet kohtasivat vuonna 2012. Ajatukset musiikista ja elämästä löysivät toisensa pian samalta aallonpituudelta, ja siitä eteenpäin on matkaa taitettu yhdessä.

Konsertissa päästään tarinoiden myötä kuulemaan miten pariskunnan yhteinen musisointi on lähtenyt liikkeelle ja miten laulut ovat syntyneet.

Eve & Ossi julkaisi ensimmäisen levynsä, pienieleisistä virsisovituksista koostuvan Virren sävelillä -albumin, kesällä 2015. Sen jälkeen pari on keskittynyt oman musiikin tekemiseen. Marraskuussa 2016 valmistui Toisen silmin -niminen kakkosalbumi ja lokakuussa 2018 kolmas pitkäsoitto, Yksi niistä. Tuoreimmat singlejulkaisut ovat ilmestyneet keväällä 2021.

Konsertin juontaa Laura Siltala, joka tunnetaan Ilta Lauran kanssa talk show:sta syvällisenä ja innostavana juontajana. Ihmisten kohtaamista hän on jatkanut toimittajana sekä työyhteisövalmentajana.

Internet
18.4. klo 19, kesto 1 h 30 min

Liput alk. 12€ Tiketistä, stream-lippu ostettavissa 25.4.2021 klo 22 asti, tallenne katsottavissa 25.4.2021 klo 23.59 asti.

Sulje